Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
La Deget Munceii Uture
Piatra cu ceaun
Stanca cu brazi
Crucisatorul Munceii Uture
Altarul

Comentarii
La deget - Stogul de piatra...La deget - Stogul de piatra

La deget - Stogul de piatra


In zona Stogul de piatra, pe cumpana de ape dintre Tazlaul Sarat si Tazlau, gasim in padure o multime de formatiuni stancoase interesante. Prima formatiune pe care o intalnim venind dinspre biserica din Bolatau, este Stanca La deget. Denumirea a fost data din cauza unei gravuri de pe stanca, gluma a naturii, care are forma unui deget ridicat.

Pentru a ajunge la Stanca La deget, pornim din localitatea Bolatau, unde am ajuns dupa ce am parcurs drumul groaznic dintre Moinesti si Bolatau. Un drum forestier porneste de la biserica din Bolatau, spre dreapta. In momentul in care ajungem la o troita, trebuie sa o luam spre dreapta. Acest drum forestier este accesibil numai masinilor de teren.

Prima formatiune...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. La deget - Stogul de piatra.

Cautati geoascunzisul La deget - Stogul de piatra si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.