Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Stanca cu brazi
Stanca La deget
La Deget Munceii Uture
Crucisatorul Munceii Uture
Altarul

Comentarii
Piatra cu ceaun - Stogul de piatra...
Ceaunul a fost cu plin...Piatra cu ceaun - Stogul de piatra

Piatra cu ceaun - Stogul de piatra


Pe cumpana de ape dintre Tazlaul Sarat si Tazlau, pe partea impadurita dinspre localitatile Bolatau si Zemes, in zona Stogul de Piatra, gasim o multime de formatiuni stancoase interesante. A doua formatiune, cea mai cunoscuta, este Piatra cu ceaun, denumita astfel din cauza unei adancituri din spatele stancii, care are forma unui ceaun aproape perfect.

Drumul de la Moinesti pana in localitatea Bolatau este groaznic, dar odata ajunsi aici vom putea porni intr-o frumoasa drumetie in zona Stogul de Piatra, unde vom gasi mai multe formatiuni stancoase deosebit de interesante.

Putem alege drumul abrupt, urcand pe Poteca Vanatorilor. Dar putem merge si pe drumul mai lung, dar mai comod, drumul forestier care porneste...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra cu ceaun - Stogul de piatra.

Cautati geoascunzisul Piatra cu ceaun - Stogul de piatra si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.