Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Lepsa (Tulnici), judetul Vrancea

Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei

Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei

Rezervatia Cheile Tisitei are o suprafata de 307 hectare si consta intr-un sector de chei, strabatut in trecut de o cale ferata, din care au ramas poduri, tunele si terasamente...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei:

Jurnalul - 2
Jurnalul - 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei.

Cautati geoascunzisul Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Arcada la 0.26 km - Cele doua arcade precum si tunelul ce strapunge interfluviul dintre cele doua Tisite sunt ultimele ramasite ale caii ferate cu ecartament ingust construite de societatea forestiera Tisita pe ambele brate ale raului cu acelasi nume. * Cascada Vacaria la 2.09 km - Cascada Vacaria - Muntii Vrancei. * Saua Geamana la 3.4 km - * Saua Cristianul la 4.34 km - * Groapa cu pini la 5.49 km - Groapa cu pini este o arie protejata, care se afla in Muntii Vrancei, in satul Coza, comuna Tulnici, si este inclusa in Parcul Natural Putna - Vrancea. * Cascada din Horn la 5.73 km - Cascada din Horn - Muntii Vrancei. * Saua Golici la 5.87 km - * Balconul de pe Piatra Ursului la 6.23 km - Balconul de pe Piatra Ursului - Muntii Vrancei. * Cascada Pastaia la 6.25 km - Cascada Pastaia - Muntii Vrancei.
- Judetul Vrancea

Obiective turistice vecine


Tunelul Mare din Cheile Tisitei
Tunelul Mare din Cheile Tisitei
Tunelul Mare este punctul terminus al segmentului cel mai frecventat din traseul turistic amenajat, ce porneste din localitatea Lepsa si strabate Cheile Tisitei in drum spre o zona foarte putin vizitata a Muntilor Vrancei.
Stanca Gurguiata
Stanca Gurguiata
Unul dintre muntii Vrancei, relativ accesibil .
Varful Tisaru Mare
Varful Tisaru Mare
Tisaru Mare, cu inaltimea maxima de 1.
Cascada Putnei
Cascada Putnei
Cascada Putnei (Saritoarea Putnei) a fost declarata Monument al Naturii in anul 1973, cand au fost realizate primele amenajari pentru vizitare.
Stramtura Cozei
Stramtura Cozei
La Stramtura este numele popular al unei mici porti formata de versantii Cozei, afluent al Putnei, ceva mai apropiati decat de-a lungul restului vaii.
Piatra Rosie
Piatra Rosie
Piatra Rosie este numit versantul stancos etalat spre nord-vest al varfului omonim situat, relativ, in extremitatea vestica a Muntisoarelor Muntilor Vrancei, fiind, poate, cel mai spectaculos dintre acesti muntisori.
Mausoleul si Muzeul
Mausoleul si Muzeul
In satul Dragosloveni al comunei Soveja se ridică sobru si masiv in infatisare, covarsitor prin numarul destinelor care s-au implinit aici intr-o odihna vesnica, Mausoleul Soveja, marturia cumplitelor lupte de pe cuprinsul Vaii Susitei.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cea mai de succes cutie - Cred ca e cea mai de succes cutie din cate am vazut...
 • Cheile Tisitei - fotoreportaj - ...
 • Am reasezat cutia - M-am intors si am reasezat geocutia intr-un loc mai bun, si am curatat-o de tot ce inseamna mancare sau alte lucruri nepotrivite...
 • In afara regulilor! - Geoascunzisul nu exista, cutia fiind pusa la vedere, pe un mic postament de piatra...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.