Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Cozluc
Stejar Valea Cozluk
Izvorul Cozluk
Spinarea dinozaurului Pietrele Mariei
Copacul lui Bezergheanu

Comentarii
Eu nu am fost atent...
Nu...
Chei superbe cu bujori deasupra...Cheile Chediului - Muntii Macinului

Cheile Chediului - Muntii Macinului


Chediul este un paraias, cel mai adesea sec (vara), ce curge prin marginea vestica a golfului Cazluc al Depresiunii Greci (5 km de Greci).

Format prin unirea a doua principale fire ce taie vai adanci in trupul Macinului, Chediul invinge bariera stancoasa a Sulucului creind o minuscula cheie in care isi arunca putinele ape (cand le are - indeosebi primavara) peste pragurile ce i se pun in fata formand cateva spectaculoase cascade.

Un traseu in care este descris accesul in chei si iesirea din ele, fiind...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Chediului - Muntii Macinului.

Cautati geoascunzisul Cheile Chediului - Muntii Macinului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.