Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Tuguiata Batrana
Dealul Asan Podisul Babadagului
Vechiul cimitir turcesc Iaila
Dealul cu bujori Ciucurova
Manastirea Cerbu

Comentarii
Spre, incotro vrei...
Geocutia de pe Tuguiata este deteriorata...Varful Tuguiata - Podisul Babadagului

Varful Tuguiata - Podisul Babadagului


Varful Tuguiata este cel mai inalt varf al Podisului Babadagului, avand 402 m. Nu are valente peisagistice deosebite, platoul sau somital fiind o poienita inconjurata de padure.

Reprezinta capatul vestic al unei culmi cvasirectilinii de 4,5 km, capatul estic fiind marcat de un varf la fel de inalt, Secaru (401 m). Accesul pe Tuguiata poate fi realizat cel mai rapid plecand din Pasul Iaila (vezi descrierea geoobiectivului Cimitirul turcesc Iaila) si urcand, 1-1,5 h, strict pe muchia culmii formate spre sud, care atinge apogeul in Varful Tuguiata....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Tuguiata - Podisul Babadagului.

Cautati geoascunzisul Varful Tuguiata - Podisul Babadagului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.