Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Tuguiata Batrana
Varful Tuguiata Podisul Babadagului
Vechiul cimitir turcesc Iaila
Manastirea Cerbu
Dealul cu bujori Ciucurova

ComentariiDealul Asan - Podisul Babadagului

Dealul Asan - Podisul Babadagului


Podisul Babadag continua, fiziologic vorbind, culmea Muntilor Macin incepand din pasul Iaila sau Carapelit, ajungand pana pe malul Lacului Razelm.

Dealul Asan este unul dintre picioarele extrem vestice ale podisului, specataculos prin relieful ruiniform de pe culmea sa. Din punct de vedere turistic ofera si posibilitatea de a atinge printr-un traseu in circuit relativ scurt varfurile inalte ale Podisului Babadag: Carjelari, Tuguiata, Tuguiata Batrana.

Accesul cel mai usor se poate face prin localitatea G-ral...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Asan - Podisul Babadagului.

Cautati geoascunzisul Dealul Asan - Podisul Babadagului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.