Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Crucea celtica Niculitel
Biserica Telita Frecatei
Manastirea Celic Dere
Cetatea de calcar Dealul Edirlen
Cismeaua Padurea Trestenic

ComentariiMonumentul de pe Dealul Cerbului - Niculitel

Monumentul de pe Dealul Cerbului - Niculitel


Este vorba despre un  obelisc inalt de vreo 3 m, construit din piatra, dedicat eroilor din comuna Niculitel, cazuti in cele doua razboaie mondiale.

Din pacate nu am gasit (inca) informatii referitoare la autorul si anul construirii monumentului. Este inscris anul 1999 ca an al refacerii sale. Locul amplasarii constituie un punct de belvedere exceptional asupra potcoavei dealurilor din jurul Niculitelului si asupra localitatii insasi.

Accesul este rapid din Niculitel, pe drumul judetean ce duce spre sud inspre Valea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Monumentul de pe Dealul Cerbului - Niculitel.

Cautati geoascunzisul Monumentul de pe Dealul Cerbului - Niculitel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.