Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Stanca La deget
Piatra cu ceaun
Stanca cu brazi
Crucisatorul Munceii Uture
Altarul

Comentarii
La Deget - Munceii Uture...La Deget - Munceii Uture

La Deget - Munceii Uture


Locatia este descrisã deja pe site ca punct de interes. Interesantele forme antropomorfe ce pot fi decelate pe stancile din locul respectiv ne-au determinat sa-l evidentiem odata in plus prin amenajarea acestui ascunzis.

Vorbim de doua grupuri distincte de stanci aflata la mica distanta unul de celalalt. In cel mai departat de drumul forestier de pe culmea Munceilor Uture, se afla o stanca masiva de forma unui cort mogolez (iurta). Pe una dintre fete, o amprenta negativa este asemanatoare unui deget, de unde si denumirea data de Trekkinklub. In celalalt afloriment poate fi relevatã o fata umana...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. La Deget - Munceii Uture.

Cautati geoascunzisul La Deget - Munceii Uture si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.