Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Dugas
Capela Sfantul Anton Madaras
Carta
Capela Sfanta Ana Tomesti
Baile Madicea

Comentarii
Geodomeniul furnicilor...Baile Dugas 2 - Danesti

Baile Dugas 2 - Danesti


La Baile Dugas mai este amenajat un ascunzis. Intr-un comentariu atasat prezentarii sale am explicat de ce am mai amenajat un ascunzis la acelasi sit.

Baile au fost fondate ca atare in 1929, cand in preajma unui cunoscut izvor mineralo-termal (20 gr. C) a fost creat un amenajament pentru imbaiere, de catre Corpul Industriasilor din Ciucul de Sus. Ulterior (1960, 1998), prin foraje au fost captate alte doua izvoare, de 22 si 26 gr. C, si construite doua bazine. Pe pajistile din incinta bailor creste laleaua-pestrita....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Dugas 2 - Danesti.

Cautati geoascunzisul Baile Dugas 2 - Danesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.