Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Vechiul cimitir evreiesc Valea Mare
Capela catolica Band
Capela-clopotnita din Buha
Varful Ascutit
Valea Boros

Comentarii
Buncar-ascunzis...Buncarele de pe Piciorul Mare - Lunca de Jos

Buncarele de pe Piciorul Mare - Lunca de Jos


Pe Piciorul Mare, versantul stang al vaii Paraului Mare (afluent de dreapta al Trotusului), se afla resturile a nu mai putin de 4 buncare ce provin din Al Doilea Razboi Mondial. Lor li se mai adauga inca unul aflat pe versantul drept al aceleasi vai.

Cele 5 buncare faceau parte din Linia Arpad, un sistem de fortificatii construit la inceputul anilor 1940 pe bordura vestica a Carpatilor Orientali, de-a lungul granitei dintre Ungaria si Romania de dupa Dictatul de la Viena; continua spre nord, pe granitele estice, de atunci, ale Ungariei (azi pe teritorii ale Ucrainei, Slovaciei si Poloniei).

Accesul la ele se...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Buncarele de pe Piciorul Mare - Lunca de Jos.

Cautati geoascunzisul Buncarele de pe Piciorul Mare - Lunca de Jos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.