Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos

Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos


La gura paraului Band, afluent de stanga al Vaii Reci, nu departe de varsarea acesteia in Trotus, se afla un grup de case ce formeaza catunul Band al Satului Valea Rece. Versantii, constant inalti ai vaii Band, pierd brusc din inaltime in dreptul catunului. Pe cel stang este ridicata o capela catolica.

Capela a fost construita in 1926 si are hramul Vizita Sfintei Fecioare Maria la Elisabeta. Un frumos traseu de drumetie face inconjurul vaii Bandului atingand culmea inalta a Munceilor Nascalatului sub Varful Trei Pietre (unde sunt ascunse doua geocutii). Un fotoreportaj al acestei drumetii este prezentat pe muntesiflori.ro-trei-pietre!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos.

Cautati geoascunzisul Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.