Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Fantana Rece - Valea Boros

Fantana Rece - Valea Boros


Geografic vorbind, Fantana Rece (Hideg-kut) reprezint„ izvorul paraului Boros  (afluent al Trotușului), de-a lungul sau intinzandu-se satul Valea Boros (comuna Lunca de Jos, judetul Harghita), de unde se realizeaza si cel mai facil acces la obiectiv, cale de 8,5 km.

Desi apa este obisnuita, frapeaza amenajarile sofisticate, dar de o estetica remarcabila, prin care vana puternica de apa este condusa - prin cateva uluce si budaie intermediare - in teica finala de unde se adapa animalele. In preajma este construita o cabana dotata cu o terasa ce poate servi ca loc de popas. Un traseu care are printre obiective si Fantana Rece este descris pe Muntesiflori.ro-apa!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fantana Rece - Valea Boros.

Cautati geoascunzisul Fantana Rece - Valea Boros si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Varful Tatalui
Cetatea Rakoczi
Monumentul lui Emil Rebreanu
Pasul Ghimes-Palanca
Crucea de pe Plaiul Ugra

Comentarii
Pixel
Multumiri calduroase pentru cutia de la Fantana Rece...
Geocutie noua la Fantana Rece...

Cazare
Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.