Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Trei Pietre - Munceii Nascalatului

Trei Pietre - Munceii Nascalatului


Grupul de stanci calcaroase cunoscut sub numele Trei Pietre se afla pe prelungirea sudica a celei mai inalte parti a culmii principale a Munceilor Nascalatului, Muntii Hasmas. Belvederile oferite de punctul somital sunt impresionante.

La cel mai cunoscut punct de reper al Munceilor Nascalatului, Crucea Condra, duc mai multe trasee: cel marcat cu banda rosie, al culmii principale a Carpatilor, unul marcat cu cruce rosie ce leaga Valea Intunecoasa (Lunca de Jos) de Sandominic si altul, marcat cu cruce albastra, ce vine din Valea lui Antaloc (Lunca de Jos) si trece chiar pe la Trei Pietre; intre Crucea Condra si Trei Pietre este o distanta de jumatate de ora (vara). Imagini de pe aceste trasee se pot vedea pe Romania-natura-crucea-condra!

Un...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Trei Pietre - Munceii Nascalatului.

Cautati geoascunzisul Trei Pietre - Munceii Nascalatului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.