Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra Tabulata - Siculeni

Piatra Tabulata - Siculeni


Piatra Tabulata de langa Siculeni este o formatiune stancoasa interesanta, dar putin cunoscuta din Muntii Harghita. De langa stanca avem o priveliste frumoasa asupra Ciucului de Mijloc si Superior.

Data: 07.06.2014
Geoobiectiv cu geocutie, cutiuta 3x6 cm...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Tabulata - Siculeni.

Cautati geoascunzisul Piatra Tabulata - Siculeni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cetatea Racu
Varful Harghita Siculeni
Harghita Racu
Cetatea Ciceu
Varful Hargita Ciceu

Comentarii
Pixel
Muzeu forestier la Stogul de Piatra...
Popasul de la Piatra Tabulata...

Cazare
Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.