Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Trei Pietre

Varful Trei Pietre


Marcaj: cruce rosie pana la Crucea Condra, în rest nemarcat. Distanta de parcurs: 18 km. Lungimea traseului: 5-6 ore. Diferenta de nivel: 700 m.

Coboram în statia CFR Tarcau de pe linia CF 501, 120 km de la Adjud, 29 km de la Ciceu. Traversam soseaua (DN 12/A) si intram în prima strada laterala din dreapta, care urmareste malul drept al Trotusului, iar dupa cam 1 km întra în Valea Întunecoasa, la poalele Vf. Antonesti. (1132 m). Dupa un alt km de parcurs valea devine si mai îngusta în dreptul bailor vestite din Valea Întunecoasa. Dupa alte 2 km lasam în urma si ultimele case ale localitatii si ne continuam drumul pe un drum forestier. Urcam cam 1,5 km în padure în valea foarte îngusta pe malul paraului, pana la punctul de confluenta a paraului...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Trei Pietre.

Cautati geoascunzisul Varful Trei Pietre si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.