Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gpsGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie  Login  Suport  

Login
Nume utilizator

Parola


Geotrekking +.ro FAQ (Intrebari si raspunsuri)Categorie: Index -> Cateva dintre regulile jocului nostru

Intrebare
·  Inregistrarea
·  Prezentarea
·  Accesul pe mai multe nivele
·  Comentarii
·  Proximitatea geocutiilor
·  Utilizatori inactivi
·  Ascunzisuri fara coordonate
·  Gazda ascunzis, proprietar cutie
·  Aprecierea ascunzisurilor

Raspuns
·  Inregistrarea

Daca cineva doreste sa participe la jocul nostru, in primul rand trebuie sa se inregistreze. Se va putea autentifica pe site, doar dupa ce a parcurs pasii necesari, inclusiv trimiterea unei scurte prezentari.

Cauza unei autentificari nereusite, poate fi una dintre urmatoarele:

1. Nu sunteti inca inregistrat. Inainte de autentificare trebuie sa va inregistrati.
2. Nu ati confirmat adresa de email.
3. Ati uitat parola. Puteti cere o noua parola aici.
4. Inregistrarea nu este inca definitiva. Nu v-ati prezentat inca.
5. Numele de utilizator a fost sters, dupa 12 luni de inactivitate.

[ Sus ]

·  Prezentarea

Deoarece site-ul nostru nu este unul de utilitate publica, ci doar unul privat, este absolut normal sa ne alegem prietenii, si sa ne cunoastem tovarasii de joaca. Toti utilizatorii vor trebui sa aiba o prezentare, mai sumara, sau detailata. Fara prezentare, nu este accesibila posibilitatea de a comenta pe pagina unui ascunzis, respectiv nu sunt vizibile comentariile celorlalti.

Utilizatorii mai vechi, cei care au deja o anumita experienta, respectiv cei care au o parere despre acest joc, pot sa aleaga sa completeze un chestionar mai detailat, si sa scrie povestea lor cu detalii interesante si amuzante.

Utilizatorii noi, cei fara experienta, respectiv cei care nu au inca o parere despre acest joc, pot sa aleaga sa scrie o prezentare scurta, care sa includa numele si/sau numele de utilizator, ocupatia si/sau pasiunea, localitatea utilizatorului, etc. Nu se cer detalii foarte personale, sau date sensibile.

[ Sus ]

·  Accesul pe mai multe nivele

Jocul nostru este structurat pe mai multe nivele de acces. Indeplinesti cerintele unui nivel, avansezi la nivelul urmator, la fel ca in mai toate jocurile de calculator. Aceste nivele ofera motivatie, si jocul devine astfel mai interesant.

Pentru a ajunge la nivelul de Incepator, proaspatul utilizator inregistrat trebuie sa acumuleze un numar de puncte, fara sa fie in posesia coordonatelor gps. Numai cu ajutorul textului, informatiei ajutatoare si/sau a pozelor. Fiecare ascunzis gasit valoreaza un punct, respectiv fiecare geocutie ascunsa valoreaza 3 puncte. Dupa un anumit numar de puncte acumulate, apar coordonatele, hartile, etc.

Pentru incepatori, recomandam gasirea ascunzisurilor cele mai apropiate de coordonatele de domiciliu, pentru care apar si coordonatele in Contul utilizatorului.

In functie de performanta si seriozitatea utilizatorului, se avanseaza la nivele superioare, castigand dreptul la noi servicii si informatii.

Numarul de puncte necesare pentru a atinge un nivel se refera la ultimele 12 luni. Astfel, in cazul unui utilizator inactiv, nivelul atins poate fi si pierdut.

[ Sus ]

·  Comentarii

Nu se accepta comentarii scurte de genul "OK", "Found it", "Am gasit", sau "TFTC", fiind incurajate comentariile mai ample, informative si/sau haioase. In comentariile lor, cei care au gasit un ascunzis, nu au voie sa dezvaluie mai multe detalii legate de locatia exacta a geocutiei, decat a fost dorinta initiala a celui care a ascuns geocutia.

[ Sus ]

·  Proximitatea geocutiilor

Puteti ascunde geocutii in locuri foarte apropiate unul de celalalt. In doua locatii diferite, sau parti ale acestora, ale unor valori naturale, respectiv locuri de interes istoric sau cultural. Nu avem limitari privind proximitatea geocutiilor.

[ Sus ]

·  Utilizatori inactivi

Utilizatorii inactivi, vor fi stersi, dupa 6 luni de inactivitate. Nu are nici un rost ca cineva sa se inregistreze, dar sa nu caute niciodata un ascunzis, sa nu aiba comentarii, dar nici macar sa nu viziteze terenul de joaca. Sa nu mai vorbim de ascunderea unei geocutii.

[ Sus ]

·  Ascunzisuri fara coordonate

Este permis ascunderea unei geocutii, chiar si fara gps. Acceptam si anuntarea ascunzisurilor, care nu au coordonate gps. In acest caz, cel care a ascuns geocutia, trebuie sa descrie foarte precis locul ascunzisului. Si/sau sa publice poze explicite, care arata ascunzisul. Coordonatele ascunzisului vor fi masurate de catre primul gasitor, care poseda un gps.

[ Sus ]

·  Gazda ascunzis, proprietar cutie

Gazda ascunzisului este acel utilizator, care a identificat, prezentat si anuntat primul un ascunzis. Ca si punct de interes, sau geocutie traditionala. Proprietarul cutiei este acel utilizator, care a ascuns ultima cutie, care se afla in prezent in ascunzis, intr-un loc nou, gasit de el. Ambii utilizatori primesc instiintare, in cazul in care cineva gaseste geocutia, si anunta acest lucru.

In cazul in care un punct de interes are deja gazda ascunzis, si pe pagina ascunzisului apare textul Ascunde o geocutie in acest loc, oricine poate ascunde o geocutie in acel loc. Cel care ascunde geocutia va deveni proprietarul cutiei.

Coordonatele, respectiv descrierea locului unde se afla geocutia noua, trebuie anuntate ca si comentariu, pe pagina ascunzisului. Dupa moderare, comentariul se va transforma in tipul Am fost prezent la ascunderea geocutiei. Gazda ascunzisului poate cauta geocutia proprietarului, si anunta acest lucru cu un comentariu de tipul Am gasit geocutia.

In cazul in care cineva schimba doar geocutia deteriorata sau disparuta, dar aceasta ramane in locul vechi, se considera doar intretinere.

[ Sus ]

·  Aprecierea ascunzisurilor

Pentru a putea aprecia terenul pe care se poate ajunge la ascunzis, respectiv frumusetea locatiei, utilizatorul va trebui sa aiba cel putin 5 geocutii gasite.

[ Sus ]
Copyright © 2007-2020 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Mobila Scule Sustinere Furniture Deal. Site realizat pe baza de php-nuke.