Cornetul Baltii - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sfodea (Balta), judetul Mehedinti

Cornetul Baltii

Cornetul Baltii Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cornetul Baltii.

Cautati geoascunzisul Cornetul Baltii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
33683 Izvorul Cosustei. Peretii calcarosi de la Izvorul Cosustei. 35479 Piatra Incalecata. 35805 Crovul cu apa. 37375 Pestera Isverna. 39580 Poiana Tasnei. 40851 Cascada Roset. 41278 Varful Costiugu. 41410 Fagul urias. Obiectivul in sine este mai putin important, locatia sa reprezentand insa un punct de reper pentru cei ce doresc sa realizeze un traseu lejer, de o zi, al marilor crovuri mehedintene. (obiectiv turistic cu geocutie) 41652 Varful Pietrele Albe. 41771 Moara Dracilor din Cheile Tesnei. Cheile Tesnei constiuie unul dintre obiectivele turistice de prim rang aferente Vaii Cernei, prin pitoresc si accesibilitate. (obiectiv turistic cu geocutie) 41903 Varful Pietrele Albe. 42220 Cascada din Cheile Tasnei. 42874 Varful Domogledul Mare. 43552 Poiana Plostinioara. 44123 Varful Domogledul Mic. 44283 Cheile Balutei.
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Pestera Epuran la 5.81 km. GR1005 Pestera Epuran
Castanul lui Tudor Vladimirescu la 6.38 km. Castanul lui Tudor Vladimirescu - Gornovita.
Cornetul Babelor si Cerboanei la 6.8 km. GR0924 Cornetul Babelor si Cerboanei
Cheile Cosustei la 7.08 km. GR0932 Cheile Cosustei
Pestera Topolnita la 7.41 km. GR1649 Pestera Topolnita

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.