Belvedere Cazane - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Dubova, judetul Mehedinti

Belvedere Cazane

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Belvedere Cazane.

Cautati geoascunzisul Belvedere Cazane si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
50890 Locul fosilifer Svinita. 53031 Talpa lui Hercule. 57594 Cascada printesei Sirinia. 62053 Ruinele manastirii Sirinia. 69115 Poiana Rudina. 69630 Gura Vaii Varciorova. 70236 Rezervatia Fata Virului. 71272 Cracul Crucii. 71309 Barajul Portile de Fier I. 73171 Varful Svinecea Mare. 76654 Punct belvedere 3. Punct de belvedere in apropierea locului fosilifer Bahna. 87361 Sfinxul Banatean. Sfinxul Banatean, sau Sfinxul de la Toplet. 95142 Gara Baile Herculane. Monument istoric, Gara Baile Herculane este considerata cea mai frumoasa gara din tara. 98832 Cheile Feregari. 99042 Morile de apa. Intr-o excursie pe Valea Rudariei, pe langa spectacolul fascinant al cascadelor imbinat cu zgomotul salbei de mori, locurile iti ofera surprize nebanuite.
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Ciucaru Mare la 0.56 km. GR1721 Varful Ciucaru Mare Muntii Almajului
Pestera Veterani la 0.66 km. Pestera Veterani (Pestera Maovat, Pestera de sub Panza Curii, Piscabara, Peth) - Dubova.
Belvedere Dubova la 1.22 km. GR0841 Belvedere Dubova
Pestera Fluturilor la 1.23 km. Pestera Fluturilor (Gaura Fluturilor sau Gaura de la Salitrari) - Dubova.
Pestera Ponicova la 1.29 km. Pestera Ponicova (Cuina Turcului, Pestera de la Curba Periculoasa) - Dubova.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.