Cetatea Chioarului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Codru Butesii (Somcuta Mare), judetul Maramures

Cetatea Chioarului

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Chioarului.

Cautati geoascunzisul Cetatea Chioarului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
67309 Cheile Babei. 69617 Lacul Benesat. 71451 Lacul Lighet. 72481 Izvorul Stoiceni. 74142 Lacul Albastru. La Lacul Albastru se ajunge din orasul Baia Sprie, urmand strada care ne duce in directia nord, pana la padure. 74578 Rezervatia peisagistica Stanii Clitului. 75181 Lacul Damacuseni. 79395 Coloanele de la Limpedea. 81577 Plop negru. Plopul negru de langa Ciocmani, cu circumferinta de 10,7 m, se afla langa raul Somes. 81775 Castanii de langa Tautii-Magheraus. 82598 Lacul Mogosa. 84871 Pietrele Mosul si Baba. 85578 Lacul Nistru. 89157 Lacul Firiza. 89349 Rezervatia fosilifera Chiuzbaia.
Obiective cultural-istorice - Judetul Maramures
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Pestera Boiu Mare la 8.69 km. GR0851 Pestera Boiu Mare
Pestera Valenii Somcutei la 10.23 km. GR1666 Pestera Valenii Somcutei
Pestera Magurici la 12.87 km. GR1197 Pestera Magurici
Lacul Satulung la 14.24 km. GR2296 Lacul Satulung
Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti la 17.71 km. GR0838 Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.