Lacul Chitila - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Chitila, judetul Ilfov

Lacul Chitila

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Chitila.

Cautati geoascunzisul Lacul Chitila si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
33322 Lacul Zmeu. 34920 Lacul Tei. 37975 Baia Turceasca. Baia Turceasca. 38054 Ansamblul medieval Curtea Veche. Ansamblul medieval Curtea Veche dateaza din secolul al 15-18. 38176 Ansamblul Bisericii Curtea Veche. Ansamblul Bisericii Curtea Veche cuprinde o casa parohiala, si biserica Buna Vestire. 38773 Lacul Zmeului. 40650 Lacul Tunari. 41957 Cruce de piatra din 1852. La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852. 42541 Carnetelul calatorului. Carnetelul calatorului este o locatie simpla, pentru orice drumet. 45304 Balastiera Tei-Clinceni Domnesti. 47671 Lacul Cretuleasca. 47700 Balta cu Peste. 56432 Lacul Peris. 59896 Lacurile Tancabesti. 60545 Lacul Pasarea.
Valori naturale - Judetul Ilfov
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Mogosoaia la 1.96 km. GR2237 Lacul Mogosoaia
Lacul Buftea Buciumeni la 6.97 km. GR2073 Lacul Buftea Buciumeni
Lacul Herastrau la 7.1 km. GR2180 Lacul Herastrau
Statuia lui Mark Twain la 7.98 km. Statuia lui Mark Twain se afla in Bucuresti, sectorul 1, parcul Herastrau, in apropierea soselei Kiseleff.
Lacul Floreasca la 9.38 km. GR2156 Lacul Floreasca

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.