Lacul Oteleni - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Oteleni, judetul Iasi

Lacul Oteleni

Lacul Oteleni Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Oteleni.

Cautati geoascunzisul Lacul Oteleni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
77382 Moara Boiereasca. 79131 Iazul Dumesti. 79586 Lacul Craiesti. 91823 Iazul Totoesti. 95519 Lacul Lates. 97761 Saraturile din Valea Ilenei. 109037 Padurea Catalina. 111401 Dealul lui Dumnezeu. 111643 Padurea Uricani. 113254 Fanetele seculare Valea lui David. 113357 Lacul Bogonos. 119056 Lacul Negritesti. 119756 Lacul Tautesti. 120027 Balta Paradisul Verde. 120215 Lacul Ciurbesti. 122969 Stanca cu chip de om de la Serbesti. Stanca cu chip de om de la Serbesti este o rezervatie naturala geologica, declarata monument al naturii. (obiectiv turistic cu geocutie)
Valori naturale - Judetul Iasi
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Iazul Poseidon Strunga la 11.12 km. GR2024 Iazul Poseidon Strunga
Lunca Mircesti la 12.39 km. Lunca Mircesti (Vasile Alecsandri), arie naturala protejata, rezervatie naturala de tip forestier.
Cetatea noua a Romanului la 17.22 km. Cetatea noua a Romanului se afla pe raza comunei Gadinti, pe malul stang al raului Siret, la aproximativ 5 km de orasul Roman.
Padurea Frumusica la 20.94 km. GR1020 Padurea Frumusica
La Strainasi la 22.44 km. GR2030 La Strainasi

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.