Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Nucsoara (Salasu de Sus), judetul Hunedoara

Varful Peleaga - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Varful Peleaga

Varful Peleaga

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Varful Peleaga:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Peleaga.

Cautati geoascunzisul Varful Peleaga si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Coltii Pelegei la 0.31 km - * Saua Peleaga la 0.55 km - * Lacul Peleaga la 0.82 km - * Varful Custura Bucurei la 0.99 km - * Lacul Pietricele la 1.01 km - * Lacul Peleguta la 1.04 km - * Lacul Mare la 1.44 km - * Curmatura Bucurei la 1.45 km - * Lacul Bucurelul la 1.72 km - * Lacul Lia la 1.84 km - * Lacul Pietrele la 1.86 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Papusa
Varful Papusa
Varful Papusa - Muntii Retezat.
Taul Tapului
Taul Tapului la 2.59 km
GR1171 Taul Tapului Muntii Retezat
Lacul Gales
Lacul Gales la 2.7 km. Lacul Gales este cel mai frumos lac din bazinul Galesul, asezat pe o treapta suspendata langa varful Valea Rea.
Varful Mare
Varful Mare la 3.11 km. GR0745 Varful Mare Muntii Retezat
Cascada Ciomfu
Cascada Ciomfu la 3.19 km
GR2771 Cascada Ciomfu Muntii Retezat
Taul dintre Brazi
Taul dintre Brazi la 3.49 km. Taul dintre Brazi este situat la altitudinea de 1740 m, in plina padure de molid, aproape de limita sa superioara, lateral fata de firul paraului Gales.
Cascadele Pietrele
Cascadele Pietrele
Va propunem traseul cel mai des folosit, pentru a ajunge in Retezat din nord.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Varful Peleaga la a doua incercare - Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007...
 • Peisaje spectaculoase - Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.