Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Salistioara (Valisoara), judetul Hunedoara

Salistioara - Brad - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Salistioara - Brad

Salistioara - Brad

Sper sa va placa zona si locatia, se afla intr-un sat din zona Brad, in satul Salistioara...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Salistioara - Brad:

640
640
632
632
1063
1063
1065
1065

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Salistioara - Brad.

Cautati geoascunzisul Salistioara - Brad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Luncoiu la 8.1 km - * Lacul Branisca la 9.41 km - * Rezervatia Boholt la 10.8 km - * Dealul Colt si Dealul Zanoaga la 14.04 km - * Stejarul la 18.77 km - Stejarul - Tebea. * Magurile Sacarambului la 19.82 km - * Izvorul lui Traian la 19.93 km - Izvorul lui Traian - Baia de Cris. * Cheile Mada la 24.25 km - * Magura Uroiului la 24.29 km -
- Judetul Hunedoara

Obiective turistice vecine


Moara Cracucenilor
Moara Cracucenilor
Moara Cracucenilor este o moara de lemn, care se gaseste pe Valea Morilor.
Biserica veche din satul Ponoare
Biserica veche din satul Ponoare
Satul Ponoarele este acum centrul unui geoparc ce cuprinde, pe langa cunoscutele monumente naturale, podul natural, campul cu lapiezuri, lacurile Zatonul Mare si Mic, padurea de liliac, mai multe monumente istorice sau etnografice: biserica de lemn, Moara Cracucenilor, morile de pe Valea Morilor.
Cetatea Deva
Cetatea Deva
Cetatea Deva dateaza din anul 1269.
Arboretumul din Simeria
Arboretumul din Simeria la 22.73 km
GR1592 Arboretumul din Simeria
Baile termale romane Germisara
Baile termale romane Germisara
Situl arheologic Germisara cuprindea in antichitate castrul militar cu asezarea civila si termele.
Piatra Bulbuci
Piatra Bulbuci
Piatra Bulbuci este o rezervatie geologica si geomorfologica, constituita dintr-un bloc masiv de calcar cu aspect de turn de cetate, inalt de 78 m.
Piatra Corbului
Piatra Corbului
Piatra Corbului este un simbol al Rosiei Montane, o formatiune stancoasa cu o forma specifica, usor de recunoscut.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie ascunsa...
 • Mersi - Sper sa fie gasita de cate mai multe persoane...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.