Rezervatia Boholt - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Boholt (Soimus), judetul Hunedoara

Rezervatia Boholt

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Rezervatia Boholt.

Cautati geoascunzisul Rezervatia Boholt si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
38955 Moara Cracucenilor. Moara Cracucenilor este o moara de lemn, care se gaseste pe Valea Morilor. 42321 Sub Muntele Uroi. 42622 Magura Uroiului. 48799 Tufurile calcaroase din Valea Bobalna. 53813 Cheile Mada. 54275 Lacul Luncoiu. 58115 Baile termale romane Germisara. Situl arheologic Germisara cuprindea in antichitate castrul militar cu asezarea civila si termele. 61795 Cheile Ardeului. Pe o lungime mai mica de 4 km paraul Ardeului, apartinand bazinului Geoagiului, formeaza chei epigenetice adancite in calcare jurasice pe care le strapunge transversal in raport cu directia de orientare a acestora de la vest la est. 64279 Cimitirul animalelor Ramas Bun. Cimitirul animalelor de companie Ramas Bun se afla in Hunedoara, in zona Valea Seaca, pe strada Latureni, peste drum de Cimitirul Particular Uman. 65158 Pestera Cainilor. Pestera Cainilor se afla la nord de Bacaia, o localitate aflata aproape de iesirea din Cheile Cibului. 67165 Falx Dacica. 67661 Cetatea Uriesilor. 71859 Padurea Chizid. 71859 Cariera Magura Calanului. 77888 Gurasada Fun Park. Gurasada Fun Park.
Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cetatea Deva
Cetatea Deva dateaza din anul 1269.
Dealul Colt si Dealul Zanoaga la 7.62 km. GR0979 Dealul Colt si Dealul Zanoaga
Salistioara
Sper sa va placa zona si locatia, se afla intr-un sat din zona Brad, in satul Salistioara.
Magurile Sacarambului la 11.23 km. GR1195 Magurile Sacarambului
Lacul Branisca la 11.91 km. GR2065 Lacul Branisca

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.