Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Pestera Bolii - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Pestera Bolii

Unde este Pestera Bolii?

Pestera Bolii este situata la limita nordica a municipiului Petrosani, la 700m de la drumul E79 Petrosani-Hateg.

Pestera a fost sapata de paraul Jupaneasa in stancile de calcar jurasic, si are o lungime totala de 455m. Masina se poate parca in parcarea amenajata in apropierea intrarii in pestera.Din parcare se coboara scarile de beton spre intrarea in pestera, si chiar inainte de intrarea in pestera se merge pe cararea din dreapta circa 50m.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Intrarea in Pestera Bolii Portalul de intrare Intrarea pesterii Profilul unui cap de om Diavolul Taur Cal Bizon Ocrotitoarea minerilor Nasterea Maicii Domnului Traseul de vizitare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pestera Bolii! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Pestera Bolii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pestera Bolii?
Turnul rotund Crivadia. Turnul rotund de la Crivadia este situat pe marginea stancoasa a Merisorului.
Pestera Tecuri. Mina de bauxita Comarnic. (punct de interes turistic cu geocutie) Cheile Jietului. Piatra Crinului. Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Badea. Poarta Raiului. Pornind din satul Federi, pe un drum pietruit lung de aproximativ 11 km, putem ajunge in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, satul Fundatura Ponorului.
Palma lui Dumnezeu. Lunca Ponorului si dealurile inconjuratoare sunt presarate cu salase si capite de fan. In loc de dojana - Am fost foarte dezamagit sa nu gasesc geocutia ascunsa aici, deoarece pentru un loc atat de frumos ar fi fost potrivit si sentimentul oferit de gasirea cu succes a unei geocutii.
Sanctuarele Meleia. La 15.7 km. Deasupra ponorului. Cele mai sugestive si frumoase poze pot fi realizate de pe punctul de belvedere, aflat pe stanca sub care dispar apele paraului.
Sanctuarele Rudele. Straja. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ruinele castrului roman Comarnicel. Ruinele zidului Ponorici. Refugiul Carja.

Pestera Bolii in limba maghiara - magyarul: Boli-barlang 1 Banica

Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Pestera Bolii - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Geocutie care apare si pe alt site - Obisnuiesc sa verific fiecare comentariu...
 • Am vizitat pestera - Am vizitat acesta pestera, si apoi am continuat pe firul apei pana la Cheile Banitei, cu Lyric si Erika...
 • Pestera Bolii - Am ajuns la pestera, am vizitat-o dar cu parere de rau, nu am reusit sa gasesc cutia...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pestera Bolii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Cheile Banitei
Cheile Banitei
Cheile Banitei se afla la 8 km de Petrosani, in vecinatatea Pesterii Bolii.
Mina de bauxita Comarnic
Mina de bauxita Comarnic
Aproximativ la jumatatea drumului, din satul Federi spre Fundatura Ponorului, gasim mina parasita Comarnic, unde se exploata bauxita.

Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.