Pestera Bolii - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Pestera (Petrosani), judetul Hunedoara

Pestera Bolii

Pestera Bolii este situata la limita nordica a municipiului Petrosani, la 700m de la drumul E79 Petrosani-Hateg. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Intrarea in Pestera Bolii Portalul de intrare Intrarea pesterii Profilul unui cap de om Diavolul Taur Cal Bizon Ocrotitoarea minerilor Nasterea Maicii Domnului Traseul de vizitare... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Bolii.

Cautati geoascunzisul Pestera Bolii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
26439 Traseul Ruinelor. Poteca tematica Traseul Ruinelor incepe din orasul Vulcan, si urmeaza drumul forestier din Valea Ungurului. 27101 Turnul rotund Crivadia. Turnul rotund de la Crivadia este situat pe marginea stancoasa a Merisorului. 27984 Lac Jiet. 29089 Pestera Tecuri. 44657 Mina de bauxita Comarnic. Aproximativ la jumatatea drumului, din satul Federi spre Fundatura Ponorului, gasim mina parasita Comarnic, unde se exploata bauxita. (obiectiv turistic cu geocutie) 45342 Cheile Jietului. 46635 Piatra Crinului. Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic. (obiectiv turistic cu geocutie) 46726 Varful Badea. 48202 Varful Parangul Mic. 48582 Poarta Raiului. Pornind din satul Federi, pe un drum pietruit lung de aproximativ 11 km, putem ajunge in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, satul Fundatura Ponorului. 48755 Palma lui Dumnezeu. Palma lui Dumnezeu este unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, unul dintre cele mai frumoase catune de munte, Fundatura Ponorului. 49329 Ohaba Ponor. 49358 Sanctuarele Meleia. 49477 Deasupra ponorului. Paraul Ponor izvoreste din apropierea varfului Porumbelu Mare, si formeaza meandre pe aproximativ 9 km pe parcursul principal, avand si un afluent de 2 km lungime. 49741 Sanctuarele Rudele. 52215 Straja. Statiunea montana Straja, muntii Valcan. (obiectiv turistic cu geocutie)
Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cariera Bolii la 0.24 km. GR2509 Cariera Bolii
Cetatea Banita la 0.49 km. Datarea localitatii Banita este strins legata de cetatea dacica aflata pe inaltimea numita Dealul Cetatii sau Dealul Bolii, care are aproximativ looo m altitudine.
Cheile Banitei
Cheile Banitei se afla la 8 km de Petrosani, in vecinatatea Pesterii Bolii.
Stanca Dintele la 4.18 km. GR2966 Stanca Dintele Aninoasa
Podul natural Banita la 4.46 km. GR2510 Podul natural Banita

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Geocutie care apare si pe alt site - Obisnuiesc sa verific fiecare comentariu...
 • Am vizitat pestera - Am vizitat acesta pestera, si apoi am continuat pe firul apei pana la Cheile Banitei, cu Lyric si Erika...
 • Pestera Bolii - Am ajuns la pestera, am vizitat-o dar cu parere de rau, nu am reusit sa gasesc cutia...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.