Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cheile Butii - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Cheile Butii

Unde este Cheile Butii?

Cheile Butii se afla in apropierea cabanei Cheile Butii din muntii Retezat.

Masina poate fi parcata in parcarea din apropierea cabanei, situata la 900 m altitudine. Drumul aproape orizontal la inceput, pana la un mic baraj de captare a apei din paraul Buta. De acolo cararea urca relativ abrupt, spre dreapta.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze:. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Butii! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cheile Butii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Butii?
Saua Custurii. Cascada Ciomfu. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Slaveiu. Lacul Peleaga. Varful Tapului. (obiectiv turistic cu geocutie) Campusel. La 9.1 km. Capusel - Am plecat intr-o plimbare cu familia pe aceasta vale si a ajuns si pe aici. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Varful Lacului. La 9.2 km. Lacul Lia. Lacul Mare. Varful Piatra Iorgovanului. Varful Slaveiu. Varful La Clince.

Cheile Butii in limba maghiara - magyarul: Buta-szoros

Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cheile Butii - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Butii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Ciomfu
  Cascada Ciomfu la 7.9 km
  GR2771 Cascada Ciomfu Muntii Retezat
  Taul Tapului
  Taul Tapului la 9.05 km
  GR1171 Taul Tapului Muntii Retezat

  Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.