Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cheile Banitei - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Pestera (Petrosani), judetul Hunedoara

Unde este Cheile Banitei?

Cheile Banitei se afla la 8 km de Petrosani, in vecinatatea Pesterii Bolii. Accesul se face pe DN 66, mergand pana la serpentinele din Pasul Merisor. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Joc de lumini Podet Partea de la intrare In umbra Perete cu dungi Iesirea Aici se intra in apa Meandru Capatul cheilor De pe mica terasa. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Banitei! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cheile Banitei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Banitei?
Mina de bauxita Comarnic. Aproximativ la jumatatea drumului, din satul Federi spre Fundatura Ponorului, gasim mina parasita Comarnic, unde se exploata bauxita. (geoobiectiv cu geocutie)
Cheile Jietului. Piatra Crinului Muntii Parang. Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Badea Muntii Parang. Poarta Raiului Fundatura Ponorului. Este unul dintre cele mai frumoase catune de munte, paradisul fotografilor.
Palma lui Dumnezeu Fundatura Ponorului. Palma lui Dumnezeu este unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, unul dintre cele mai frumoase catune de munte, Fundatura Ponorului.
Ohaba Ponor. In limba maghiara - magyarul: Banica-szoros Kudzsiri-havasok
Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cheile Banitei - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Sunt curios - Intr-adevar, avem o geocutie ascunsa acolo, anul trecut in iulie, dar nu am apucat inca s-o public si aici...
 • Mai bine mai tarziu, decat niciodata - Am vizitat Cheile Banitei de mai multe ori, de data asta am venit doar pentru geocutie...
 • Am vizitat aceste chei - Am vizitat aceste chei trecand prin pestera boli cu Lyric si Erika...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Banitei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Pestera Bolii
Pestera Bolii este situata la limita nordica a municipiului Petrosani, la 700m de la drumul E79 Petrosani-Hateg.

Stii vreun loc inedit din judetul Hunedoara, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Articole cristal, cristalin, si portelan preturi speciale. Solutii inedite de personalizare a spatiului de luat masa si nu numai. Pahare si decantoare, farfurii si cesti, tacamuri, accesorii masa si bucatarie, corpuri de iluminat, cadouri. Vase antiaderente, sisteme profesionale de covorase de intrare, vase profesionale din inox si tavi pentru industria gastro.
Articole cristal cristalin portelan preturi speciale

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.