Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Pestera (Petrosani), judetul Hunedoara

Cheile Banitei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cheile Banitei

Cheile Banitei

Cheile Banitei se afla la 8 km de Petrosani, in vecinatatea Pesterii Bolii...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cheile Banitei:

Podet
Podet
Partea de la intrare
Partea de la intrare
In umbra
In umbra
Perete cu dungi
Perete cu dungi

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Banitei.

Cautati geoascunzisul Cheile Banitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cetatea Banita la 0.21 km - Datarea localitatii Banita este strins legata de cetatea dacica aflata pe inaltimea numita Dealul Cetatii sau Dealul Bolii, care are aproximativ looo m altitudine. * Stanca Dintele la 3.71 km - * Ruinele castrului roman Jiguru Mare la 7.69 km - * Cheile Crivadiei la 7.84 km - * Cheile Taia la 7.98 km - * Traseul Ruinelor la 8.04 km - Poteca tematica Traseul Ruinelor incepe din orasul Vulcan, si urmeaza drumul forestier din Valea Ungurului. * Turnul rotund Crivadia la 8.12 km - Turnul rotund de la Crivadia este situat pe marginea stancoasa a Merisorului. * Pestera Tecuri la 9.2 km -
- Judetul Hunedoara

Obiective turistice vecine


Mina de bauxita Comarnic
Mina de bauxita Comarnic
Aproximativ la jumatatea drumului, din satul Federi spre Fundatura Ponorului, gasim mina parasita Comarnic, unde se exploata bauxita.
Piatra Crinului
Piatra Crinului
Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic.
Straja
Straja
Statiunea montana Straja, muntii Valcan.
Varful Carja
Varful Carja la 19.06 km. GR1711 Varful Carja
Manastirea Lainici
Manastirea Lainici la 21.33 km
GR0128 Manastirea Lainici
Parangul Mare
Parangul Mare
Parangul Mare, Muntii Parang.
Lacul Galcescu
Lacul Galcescu la 26.1 km. GR0131 Lacul Galcescu Muntii Parang

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Sunt curios - Intr-adevar, avem o geocutie ascunsa acolo, anul trecut in iulie, dar nu am apucat inca s-o public si aici...
 • Mai bine mai tarziu, decat niciodata - Am vizitat Cheile Banitei de mai multe ori, de data asta am venit doar pentru geocutie...
 • Am vizitat aceste chei - Am vizitat aceste chei trecand prin pestera boli cu Lyric si Erika...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.