Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Cheile Banitei Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Cheile Banitei

Cheile Banitei


Cheile Banitei se afla la 8 km de Petrosani, in vecinatatea Pesterii Bolii. Accesul se face pe DN 66, mergand pana la serpentinele din Pasul Merisor.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cheile Banitei:

Podet
Podet
Partea de la intrare
Partea de la intrare
In umbra
In umbra
Perete cu dungi
Perete cu dungi

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Banitei.

Cautati geoascunzisul Cheile Banitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Cetatea Banita
Cetatea Banita la 0.21 km
Datarea localitatii Banita este strins legata de cetatea dacica aflata pe inaltimea numita Dealul Cetatii sau Dealul Bolii, care are aproximativ looo m altitudine. Cetatea Banita
Pestera Bolii
Pestera Bolii la 0.7 km
Pestera Bolii este situata la limita nordica a municipiului Petrosani, la 700m de la drumul E79 Petrosani-Hateg. Pestera Bolii
Cariera Bolii
Cariera Bolii la 0.87 km
GR2509 Cariera Bolii
Stanca Dintele
Stanca Dintele la 3.71 km
GR2966 Stanca Dintele
Podul natural Banita
Podul natural Banita la 3.83 km
GR2510 Podul natural Banita

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Sunt curios - Intr-adevar, avem o geocutie ascunsa acolo, anul trecut in iulie, dar nu am apucat inca s-o public si aici...
 • Mai bine mai tarziu, decat niciodata - Am vizitat Cheile Banitei de mai multe ori, de data asta am venit doar pentru geocutie...
 • Am vizitat aceste chei - Am vizitat aceste chei trecand prin pestera boli cu Lyric si Erika...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.