Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Ardeu (Balsa), judetul Hunedoara

Cheile Ardeului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cheile Ardeului

Cheile Ardeului

Pe o lungime mai mica de 4 km paraul Ardeului, apartinand bazinului Geoagiului, formeaza chei epigenetice adancite in calcare jurasice pe care le strapunge transversal in raport cu directia de orientare a acestora de la vest la est...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cheile Ardeului:

Stancarie
Stancarie
Izvorul Tamaduirii
Izvorul Tamaduirii
Izbuc
Izbuc
Satul Ardeu
Satul Ardeu

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Ardeului.

Cautati geoascunzisul Cheile Ardeului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Pestera Cainilor la 2.54 km - Pestera Cainilor se afla la nord de Bacaia, o localitate aflata aproape de iesirea din Cheile Cibului. * Cheile Mada la 2.94 km - * Magurile Sacarambului la 9.21 km - * Hornul la 11.17 km - La nord-est de orasul Zlatna, pe dealul Magura Dudasului, se afla o interesanta ramasita a industriei comuniste din Romania, cea mai inalta constructie din judetul Alba. * Calcarele de la Valea Mica la 11.26 km - Calcarele de la Valea Mica sunt o rezervatie geologica constituita din doua blocuri calcaroase sub forma a doi piloni masivi, cu inaltimi de 30 m si 16 m, ce domina majestuos depozitele de flis intens erodate. * Case din piatra la 11.73 km - Comuna Ceru Bacainti, din județul Alba, este singura localitate din tară unde se mai găsesc locuinte construite integral din piatra, de la fundatie pana la acoperis. * Piatra Tomii la 13.07 km - * Tufurile calcaroase din Valea Bobalna la 14.83 km - * Refugiul Saruni la 15.21 km - Refugiul Saruni este un ansamblu de constructii situat in Masivul Dambau - Muntii Trascau, la altitudinea de 1250 m. * Cetatea Uriesilor la 16.04 km - * Salasul Boarilor la 16.18 km - In apropiere de varful Dambau gasim 3 avene, carora localnicii le spun sunatori sau cantatori. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Hunedoara

Obiective turistice vecine


Piatra Bulbuci
Piatra Bulbuci
Piatra Bulbuci este o rezervatie geologica si geomorfologica, constituita dintr-un bloc masiv de calcar cu aspect de turn de cetate, inalt de 78 m.
Arboretumul din Simeria
Arboretumul din Simeria la 22.26 km
GR1592 Arboretumul din Simeria
Cheile Ampoitei
Cheile Ampoitei
Paraul Ampoitei izvoreste din Muntii Trascau, pe care ii strabate transversal pe directia nord-vest - sud-est pana mai jos de satul Lunca Ampoitei.
Iezerul Ighiel
Iezerul Ighiel la 23.08 km. GR0112 Iezerul Ighiel
Cetatea Deva
Cetatea Deva
Cetatea Deva dateaza din anul 1269.
Salistioara
Salistioara
Sper sa va placa zona si locatia, se afla intr-un sat din zona Brad, in satul Salistioara.
Piatra Corbului
Piatra Corbului
Piatra Corbului este un simbol al Rosiei Montane, o formatiune stancoasa cu o forma specifica, usor de recunoscut.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.