Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Cetatea Deva Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Cetatea Deva

Cetatea Deva


Cetatea Deva dateaza din anul 1269. Impovaratoarele obligatii ale taranilor iobagi au facut ca cetatea sa devina tinta numeroaselor rascoale. In anul 1784 stapanii cetatii au opus rezistenta rascoalei taranilor iobagi conduse de Horia, Closca si Crisan. Lipsiti de o buna organizare si neinarmati tarani au fost siliti sa se retraga, ei nereusind sa cucereasca cetatea, capeteniile lor fiind decapitate.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Deva:

Cabina
Cabina
Panou
Panou
Cetate Deva
Cetate Deva
Poarta
Poarta

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Deva.

Cautati geoascunzisul Cetatea Deva si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Dealul Colt si Dealul Zanoaga
Dealul Colt si Dealul Zanoaga la 1.55 km
GR0979 Dealul Colt si Dealul Zanoaga
Rezervatia Boholt
Rezervatia Boholt la 6.99 km
GR0849 Rezervatia Boholt
Arboretumul din Simeria
Arboretumul din Simeria la 9.67 km
GR1592 Arboretumul din Simeria
Lacul Branisca
Lacul Branisca la 10.4 km
GR2065 Lacul Branisca
Sub Muntele Uroi
Sub Muntele Uroi la 11.69 km
GR0037 Sub Muntele Uroi

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cetatea Deva - Cine nu a vizitat macar o data cetatea Devei...
 • Simplu de gasit - E foarte simplu de gasit, trebuie retinuta imaginea copacului...
 • Mare grija cu cosmeticele - In geocutia Stanca Soimilor din Tusnad Bai a pus cineva un tub cu crema pentru maini...
 • Ai dreptate - Sorry, ai dreptate, nu m-am gindit...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.