Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varsag - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Varsag, judetul Harghita

Unde este Varsag?

Varsag Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turnul de belvedere 136 Pe Google Earth Turn belvedere Marcaj cicloturistic Deasupra scarii Partea superioara a turnului Priveliste Padure rara 1 Padure rara 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varsag! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varsag si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Varsag?
(obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Pacurarului. Piatra Pacurarului se ridica deasupra vaii paraului Iuhodul Praidului, la poalele sudic al muntelui Coltul lui Elemer, la nord-est de cetatea Rabsonne. (geoobiectiv cu geocutie)
Cetatea Rabsonne. La 14.2 km. Dealul Melcului Corund. Dealul Melcului este un depozit carbonatic de 1,5 ha.
Panorama Corund. Fantana cu apa sarata Corund. Este o apa sarata, bicarbonatata, calduta, continand fier, dioxid de carbon si magneziu, fiind suprasaturat cu minerale dizolvate. (obiectiv interesant cu geocutie)
Belvedere Dealu. Pasul Calonda. (obiectiv turistic cu geocutie) Pasul Liban. La 15.7 km. In limba maghiara - magyarul: Tálasbérce Székelyvarság
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Varsag - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Un nou ascunzis langa turnul de belvedere - Am gasit ascunzisul gol, pietrele care acoperau geocutia aruncate in jur, iar nu departe de copac am gasit si punga albastra...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varsag? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cascada Varsag
Cascada Varsag.
Cetatea Tartod
Cetatea Tartod este o fortificatie cu zid de piatra pe muntele Varhegy, la altitudinea 845 m, construita in sec.
Lacul de acumulare Sub Cetate
Lacul de acumulare Sub Cetate este singurul lac artificial al râului Târnava Mare.
Barajul de la Zetea la 7.86 km
GR0797 Barajul de la Zetea

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Saltea din latex Black Label reducere de preturi. Luxul combinat cu confortul, imaginatia si calitatea. Aspect si design elegant. Husa din material triplu, strat de culoare neagra. Sapte zone de confort.
Saltele latex Black Label reducere de preturi

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.