Varful Baesul - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Calimanel ( Toplita), judetul Harghita

Varful Baesul

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Varful Baesul Cai Izvor Toplita Panorama Stanca... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Baesul.

Cautati geoascunzisul Varful Baesul si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
34515 Manastirea de la Gura Izvorului. Primind hramul Duminica Tuturor Sfintilor, sarbatoare ortodoxa celebrata la o saptamana dupa Rusalii, manastirea din poiana de la Gura Izvorului este subordonata mai cunoscutei manastiri Sfantul Ilie din Toplita. 36167 Varful Cica Mica. 37162 Varful Zespezel. Varful Zespezel se situeaza in Muntii Gurghiului si are 1279 m altitudine. 44183 Stanca Domnul Lomasel. In apropierea cascadei Lomasita, deasupra traseului marcat cu triunghi albastru, se ridica formatiuni stancoase interesante. 44585 Cascada Lomasita. Cascada Lomasita este o cadere de apa spectaculoasa, pe mai multe trepte dreptunghiulare, din roca dura. 44949 Piatra Caprei. 53173 Lacul Iezerul Calimanilor. Rezervatia Lacul Iezerul Calimanilor este o arie protejata de interes national inclusa in Parcul National Calimani. 55324 Varful Rachitis. Varful Rachitis se afla in apropierea lacului Iezerul Calimanilor, la doar cativa metri departare de statia meteorologica. 61177 Mesteacanul pitic. Mesteacanul pitic, Betula Humilis, este o planta ocrotita, deoarece este pe cale de disparitie. 61390 Paraul Dobreanului. 61597 Baia O-saros. Primaria Borsec a dat in functiune pe 27 octombrie 2012 baia de tratament cu apa minerala, reconstruita dupa modelul uneia demolata in anii 50. 61886 Grota Ursilor. Grota Ursilor este o formatiune naturala cu stanci uriase si fisuri adanci. 62072 Cariera de travertin. Exploatarea travertinului de la Borsec a fost inceputa in anul 1819. 62103 Izvorul Kossuth. 62514 Baia Traditionala. Baia traditionala Poiana Zanelor a fost amenajata in anul 2009. 62652 Pestera Zmeului. 63328 Belvedere Casoaia.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Strandul Urmanczy
Strandul Urmanczy din Toplita se afla la 677 m deasupra nivelului marii, intre anii 1228-1948 era parte componenta a teritoriului familiei Bánffy.
Cimitirul eroilor la 3.87 km
GR0318 Cimitirul eroilor Zencani
Cascada de apa termala la 4.4 km
GR2594 Cascada de apa termala Toplita
Strandul Banffy
Strandul Banffy din Toplita se afla la 654 m deasupra nivelului marii la circa 2-3 metrii de raul Mures.
Podul acoperit Urmanczy la 5.48 km
GR0312 Podul acoperit Urmanczy Toplita

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Varful Baesul - In data de 30 aprilie 2010 am gasit geocutia avand codul GC10084, resp...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.