Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Valea Iavardi - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Valea Iavardi

Unde este Valea Iavardi?

Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece. Valea paraului Iavardi este cunoscuta prin formatiunile sale stancoase, compuse din calcare triasice.

Parcurgand cheile Iavardi putem observa stanci calcaroase, marmite, iar in albia raului formata din trepte, gasim o multime de pietre albe. Un alt obiectiv turistic important de pe cursul paraului este cascada Zugo, avand 7 m inaltime. The Iavardi creek is a tributary of the Valea Rece creek.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Salase de vara 7202 Paraul Iavardi Stanca inclinata 7213 Piatra-scaun Stanca Cheile Iavardi Albia paraului Intrari de pestera Marmite. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Valea Iavardi! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Valea Iavardi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Valea Iavardi?
Turnurile Iavardi Valea Iavardi. (atractie turistica si geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Stanca La Panda. Paraul de piatra care se afla la baza muntelui Fratele se numeste Moara Dracului, iar stanca din apropiere La Panda. Piatra La Panda - Am abordat piatra prin atac direct, prin poiana de sub ea. (geoascunzis)
Varful Trei Pietre. La 6.8 km. Distanta de parcurs: 18 km. Prea multe... pietre - In drum spre Crucea Kondra, venind din Lunca de Jos, am cautat geocutia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Trei Pietre Munceii Nascalatului. Cele 3 ...mari si tari! - Intr-o excursie de o zi, cu plecare din halta CFR Tarcau, pe valea Antaloc am ajuns la acest grup "statuar" de o frumusete aparte. Piatra Ciobanului Muntii Hasmas.

Valea Iavardi in limba maghiara - magyarul: Jávárdi völgye

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Valea Iavardi - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Valea Iavardi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

  Obiective turistice din apropiere

  Culmea Iavardi
  Culmea Iavardi
  Culmea Iavardi se inalta deasupra vaii paraului Iavardi.
  Stanca Bufnitei
  Stanca Bufnitei
  Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


  Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.