Valea Garbea - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Valea Garbea (Lunca de Sus), judetul Harghita

Valea Garbea

Satul Valea Garbea apartine de comuna Lunca de Sus. Localitatea este strabatuta de linia de cale ferata 501. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Valea Garbea Capela Sfantul Benedict Cruce Cruci 7184 Cocos in cusca cainelui Calut Curiozitate Sipot... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Valea Garbea.

Cautati geoascunzisul Valea Garbea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
14039 Trei Pietre. Grupul de stanci calcaroase cunoscut sub numele Trei Pietre se afla pe prelungirea sudica a celei mai inalte parti a culmii principale a Munceilor Nascalatului, Muntii Hasmas. (obiectiv turistic cu geocutie) 14099 Varful Trei Pietre. Marcaj: cruce rosie pana la Crucea Condra, în rest nemarcat. (obiectiv turistic cu geocutie) 14183 Viaductul feroviar Caracau. Se afla pe tronsonul de cale ferata Miercurea Ciuc. (obiectiv turistic cu geocutie) 14504 Valea Boros. Valea Boros este unul dintre satele comunei Lunca de Jos, avandu-si casele insirate de-a lungul vaii cu nume omonim. (obiectiv turistic cu geocutie) 15775 Muntele Frumos. 19289 Crucea de pe Plaiul Ugra. Plaiul Ugra reprezinta interfluviul dintre vaile Ugra si Boros, afluentii ai Trotusului Superior. 23462 Capela catolica Band. La gura paraului Band, afluent de stanga al Vaii Reci, nu departe de varsarea acesteia in Trotus, se afla un grup de case ce formeaza catunul Band al Satului Valea Rece. 24056 Varful Nascalat. 24159 Muntele Paganul. 24181 Buncarele de pe Piciorul Mare. Pe Piciorul Mare, versantul stang al vaii Paraului Mare (afluent de dreapta al Trotusului), se afla resturile a nu mai putin de 4 buncare ce provin din Al Doilea Razboi Mondial. 24906 Manastirea Fagetel. Aflata sub Pasul Ghimeș, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine, interesant prin aspectul arhitectural si prin istoric, un loc de reculegere spirituala, dar si un punct de plecare-sosire pentru cateva trasee de drumeție prin Muntii Ciucului sau ai Hasmasului. 25060 Vechiul cimitir evreiesc. Desi este situat pe teritoriul actualei comune Lunca de Jos (catunul Valea Mare, comuna Lunca de Jos), cimitirul a apartinut comunitatii evreiesti din Ghimes-Faget. 25261 Cetatea de pamant uitata. 25330 Pasul Ghimes. Zona Ghimesului incepe de la Pasul Ghimes, de sub varful Viscol. 25993 Capela Sfanta Elena. Flavia Iulia Helena, cunoscuta sub numele de Sfanta Elena, a fost mama imparatului Constantin cel Mare.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Viaductul Mina
Viaductul Mina a fost construit peste paraul Mina, pe linia de cale ferata 501 Miercurea Ciuc - Ghimes, langa satul Valea Garbea, apartinand comunei Lunca de Sus.
Lunca de Sus la 2.13 km
GR0184 Lunca de Sus
Viaductul Ladok
Viaductul Ladok se afla pe linia de cale ferata 501.
Valea Intunecoasa
Valea Intunecoasa este un sat apartinand comunei Lunca de Jos.
Viaductul Caracau
Look for the cache under the grandiose silhouette of this concrete rainbow, the Caracau viaduct.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • La Capela Sf. Benedict - Un ascunziș bine ...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.