Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Succes - Siculeni - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Siculeni, judetul Harghita

Unde este Succes - Siculeni?

In sfarsit, am reusit. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Am gasit succesul Vagoane vechi La un pas de succes Drumul spre reusita Vagoane mancate de rugina. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Succes Siculeni! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Succes - Siculeni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Succes Siculeni?
Cariera Vacaresti. (obiectiv turistic cu geocutie) Capela Sfantul Iosif Barzava. Capela romano-catolica este inaltata in locul numit Gradina Capelei. (geoascunzis)
Biserica catolica Barzava. La 4.2 km. Barzava apartine comunei Frumoasa. (geoascunzis)
Drumul Targului Delnita Barzava Frumoasa. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica Sfantul Ioan Botezatorul Delnita. Delnita, ocolit de DN 12A, se afla la 8 km est de Miercurea-Ciuc.
Capela romano-catolica din Delnita. Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf.
Biserica romano-catolica din Nicolesti Frumoasa. Nicolae din Nicolesti, cu casa parohiala din 1847 si biserica din sec.
Cariera Delnita. Biserica catolica Mihaileni. La 5.9 km. Mihaileni este vestit pentru Legile satesti adoptate in 1622 si 1639.
Biserica catolica Pauleni-Ciuc. In limba maghiara - magyarul: Siker Madéfalva
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Siculeni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Succes - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns in Siculeni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Succes? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Monumentul Siculicidium
De numele localitatii Siculeni sunt strans legate evenimentele din 1764, cand, ca urmare a refuzarii inrolarii in armata austriaca peste 200 de secui au fost macelariti.
Izvorul Lung
Izvorul Lung, Siculeni.
Lacul Spalatorul de pietre
Prezentat de mai multi ani ca punct de interes, Lacul cu Limba, limba fiind o mica peninsula, se afla in preajma carierei Garciu, fiind de natura antropica.
Drumul Siculicidiumului la 1.48 km
GR0235 Drumul Siculicidiumului

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Motocositoare pe benzina cu reducere si oferta
Motocositoare benzina reducere si oferta

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.