Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stancile Malnavesz - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Harghita-Bai (Miercurea Ciuc), judetul Harghita

Unde este Stancile Malnavesz?

Stancile Malnavesz Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: La marginea localitatii Vlahita Infloreste gunoiul Campuri de gunoi Stancile Malnavesz 1 Curba Stanca Marmite Ceea ce ramane din copacii taiati Harghita Ciceu Stancile Malnavesz 2 Stancile Malnavesz 3. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stancile Malnavesz! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stancile Malnavesz si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Stancile Malnavesz?
Parcul de aventura Balu Harghita Bai. Parcul de aventura Balu din Hargita Bai, pe un teren de 1,5 hectare, dispune de 105 de jocuri cu 120 platforme. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) Cascada Paraului Saritor. Izvoarele care apar sub varf au o curgere mai lenta, imbiba solul cu apa si impreuna cu conditiile climatic specifice etajului subalpin-montan superior creaza conditii pentru formarea turbei. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Harghita Madaras. Harghita Madaras este una dintre cele mai populare partii de schi din Transilvania. (geoascunzis)
Stanca Kossuth Harghita-Bai. Via ferrata Pericolul Caprei Harghita Madaras. Se afla pe stanca Varful Seii, aproape de statiunea Harghita Madaras.
In limba maghiara - magyarul: Málnavész sziklája
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Stancile Malnavesz - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stancile Malnavesz? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Drumul Transharghita la 2.7 km
GR0610 Drumul Transharghita
Ciuperci de piatra
Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra.
Cetatea Bufnitei la 3.06 km
GR0207 Cetatea Bufnitei Harghita Bai
Varful Harghita Ciceu la 3.25 km
GR0019 Varful Harghita Ciceu Harghita-Bai

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Alege o cada de baie Besco pret redus. Cazi cu design special si modern. O gama larga de paravane cazi, accesorii si masti laterale pentru cazi.
Cazi baie pret redus

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.