Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Sicasau - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Sicasau (Zetea), judetul Harghita

Unde este Sicasau?

Sicasau Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pe asta trebuie sa cauti Intrare in aicasau aicasau Casa din aicasau Hidrocentrala din aicasau. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Sicasau! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Sicasau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Sicasau?
Cariera Suseni. Varful Harghita Madaras. Muntele Harghita este cea mai lunga și cea mai tanara parte a lantului neoeruptiv din Carpatii Orientali, varful cel mai inalt fiind Varful Madaras (1801 m). (obiectiv interesant cu geocutie)
Urma pasilor lui Isus Ciumani. Blocul de piatra pe care putem vedea urmele pasilor lui Isus se afla la sud - sud-vest de localitatea Ciumani.
Cetatea Tartod. al XI. (obiectiv interesant cu geocutie)
Piatra Mesei Carta. (obiectiv turistic cu geocutie) Muntele Mihai. Pe versantul nordic al muntelui Mihai se afla o partie de schi, de categorie grea, dotata cu teleschi. (geoobiectiv cu geocutie)
Cascada Paraului Saritor. La 12.7 km. Micul platou format sub varful Harghita Madaras, format aici in timpul activitatii vulcanice confera locului un aspect in trepte.
Izvorul de langa paraul Loc. La 12.8 km.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Sicasau - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Felicitari pentru ascunzis - Intr-o dimineață cu soare, cu prietenul meu, am găsit această geocutie...
 • Impreuna cu niste prieteni din Cluj - Ne-am plimbat pe la Stanca Minunilor, apoi am vizitat Liban, Sicasau si Izvoare...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Sicasau? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Lacul de acumulare Sub Cetate
Lacul de acumulare Sub Cetate este singurul lac artificial al râului Târnava Mare.
Cascada Varsag
Cascada Varsag.
Stanca Minunata
De pe Stanca Minunata (1529 m) avem o priveliste minunata asupra Muntiilor Giurgeu, Depresiunii Giurgeului si Hasmasu Mare.
Pasul Ferto
Din parcarea de langa izvor, portiunea mai lata a drumului potrivita pentru a lasa masina, intra in padure.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Generatoare Stanley promotii limitate, intre 2000-7500 W capacitate, alimentate pe benzina si motorina, monofazate si trifazate, cu pornire automata, pentru aplicatii industriale si rezidentiale, in santierele de constructii sau in agricultura.

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.