Santimbru Ciuc Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Santimbru Ciuc

Santimbru Ciuc


Ascunzis UzBence, trekkingklub

Baile Santimbru (Baile Pucioasa) se gaseste pe raza comunei Sancraieni, la poalele muntilor Harghita. Statiunea balneologica si climaterica locala este renumita pentru emanatiile gazoase, folosite pentru tratarea simptomelor reumatice. In ultimii ani la Baile Santimbru au fost construite foarte multe vile, unele oferand cazare pentru turisti. Mofeta construita pe o groapa cu gaze pucioase, a fost folosita initial de ciobani, pentru uz propriu.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cateva poze din albumul foto Santimbru Ciuc:

Cladirea mofetei
Cladirea mofetei
Mofeta inauntru
Mofeta inauntru
Bisericuta
Bisericuta
Indicatorul localitatii
Indicatorul localitatii
7442
7442
7443
7443

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Santimbru Ciuc.

Cautati geoascunzisul Santimbru Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Aplicatia android Geotrekking

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.
Obiective turistice vecine

Pixel
Cascada Fotoliul de piatra
Cascada Fotoliul de piatra Paraul Minei se afla la sud-est de Santimbru Bai.
Cimitir de pasari
Cimitir de pasari Rezervatia botanica si geologica Paraul Minei este situata pe versantul estic al Muntilor Harghita, la circa 2 km sud de Baile Santimbru, si la sud de tinovul Luci de langa Sancraieni.
Piatra cu ochi
Piatra cu ochi Piatra cu ochi se afla langa traseul turistic marcat cu cruce albastra, care duce spre Santimbru Bai.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor

Pixel
 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


  Ultimele comentarii

  Pixel
  • O geocutie noua intr-un loc nou - Santimbru Ciuc - La cererea proprietarului am mutat ascunzisul intr-un loc nou...
  • Gasita - Am gasit cutia...
  • Santimbru Ciuc in octombrie - Am gasit geocutia in timpul unei vizite la Santimbru Ciuc in luna noiembrie...
  • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi informatiile din prezentare? Povesteste-ne despre experienta ta!


  Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.