Sanmartin - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sanmartin, judetul Harghita

Sanmartin

Sanmartin este considerat centrul Ciucului de Jos, centrul tarii cartofului. Incepand din anul 1850 multi ani la rand a fost centru regional, a avut mai multe mori si mai multe gatere. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Biserica Cruci Capela... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sanmartin.

Cautati geoascunzisul Sanmartin si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
14764 Capela din Deal. 14978 Cotormani. Cotormani, satul ascuns. 15355 Biserica catolica fortificata. Bancu se afla la 17 km de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Fisag, la sud de Ciucsangeorgiu cu care s-a contopit. 17050 Stalp comemorativ cu cruce. Monument votiv, executat in secolul al XVIII-lea, la comanda lui Timár Lajos si sotia, sculptat din piatra de andezit, cu o inaltime de 4 m, poarta amprenta stilului baroc. 17148 Conacul Henter. Ansamblul conacului Henter este format din cladirea conacului si poarta baroca. 17863 Baile Adorjan. Este povestea ridicarii si decaderii unei mici amenajari balneare a unor izvoare minerale de pe Valea Bisericii. 17939 Biserica catolica Sfantul Emeric. Biserica romano-catolica din Santimbru a fost construita in anul 1776 in stil baroc. 17995 Baile Soszekfurdo. 18265 Mlastina Csemo. 18520 Mlastina Benes. Mlastina Benes, Vrabia. 18815 Ciucsangeorgiu. Aceasta capela, pomenita si in descrierea facuta comunei Ciucsangeorgiu, se afla pe Dealul Posa, asa cum este specificat in denumirea maghiara a capelei. 20740 Apa minerala Alszeg. Fantana cu apa minerala Alszeg a fost amenajata in anul 1960, in partea de vest a satului Tusnad. 20884 Muzeul de apa minerala Tusnad. Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului. 23044 Campul cu mesteceni. Campul cu mesteceni, sau Mlastina Nyirkert. 23073 Lazaresti. Lazaresti mult timp a fost satul cel mai sudic al Ciucului de Jos. 24194 Misentea. Misentea se afla in valea paraului Misentea la 8 km de Miercurea-Ciuc, pe traseul DJ 123B, la altitudinea medie de 758 m. 25180 Izvorul Fabricii de Tigle. Sancraieni este localitatea Ciucului de Jos cu cele mai multe izvoare de apa minerala.
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan
Bancu este un sat al comunei Ciucsângiorgiu, cunoscut prin biserica sa fortificată.
Izvorul de apa minerala la 3.74 km
GR0405 Izvorul de apa minerala Cetatuia
Poarta Ako
Denumirea de Poarta Akó exista cu mult timp inainte sa vedem o poarta secuiasca in acest loc.
Biserica catolica
Satul Cetatuia se afla la sud de Sansimion, pe terasa din stanga Oltului, la o altitudine de 662 m, la 18 km sud de Miercurea-Ciuc.
Cozmeni
Cozmeni este vestita ca fiind una cu cea mai veche Lege sateasca (1608).

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
  • Urmarire geoascunzis
  • Localizare pozitie ascunzis pe harta
  • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Coordonate gps in diferite formate
  • Descarcare coordonate - fisier .gpx
  • Locatii langa ascunzis in format .gpx
  • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  • Trecand prin sat - Me-am oprit la biserica si am gasit cutia...
  • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.