Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Poiana Alba - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Trei Fantani (Damuc), judetul Neamt

Unde este Poiana Alba?

Poiana Alba Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Marcaje turistice Refugiu Poiana Alba de pe Piatra Potcoavei. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Alba! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Poiana Alba si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana Alba?
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Culmea Ghimilcinis. In locul unde drumul intersecteaza creasta gasim un stalp plin cu indicatoare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Muntele Fratele. (obiectiv turistic cu geocutie) In limba maghiara - magyarul: Fehér-mező Hagymás-hegység
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Poiana Alba - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Poiana Alba in noiembrie - Chiar daca initial eu am fost cel care a incercat sa miste piatra care ascundea geocutia, din cauza ca aceasta nu s-a miscat, am inceput sa caut in alta parte...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Alba? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Piatra Potcoavei la 0.71 km
GR0601 Piatra Potcoavei
Paraul Sec la 1.54 km
GR2654 Paraul Sec Muntii Hasmas
Varful Hasmasul Mare la 2.53 km
GR0597 Varful Hasmasul Mare
Ciofronca la 2.98 km
GR0598 Ciofronca

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Apa pura si racoritoare accesibila oricand. Purificator cu osmoza inversa reducere pret cu pompa booster si cadru metalic Ecosoft PURE Balance.
Purificator osmoza inversa reducere pret

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.