Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Trei Fantani (Damuc), judetul Neamt

Poiana Alba - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Poiana Alba

Poiana Alba

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Poiana Alba:

Refugiu
Refugiu
Poiana Alba de pe Piatra Potcoavei
Poiana Alba de pe Piatra Potcoavei

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poiana Alba.

Cautati geoascunzisul Poiana Alba si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Partia veche de schi la 10.48 km - * Fagul Inalt la 11.1 km - * Valea Iavardi la 12.4 km - Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece. * Clopotnita Strada Stejarului la 13.84 km - * Gradina Csiky la 14.04 km - * Izvor Ivanes la 14.16 km - * Capela Sfanta Ana la 14.3 km - * Trambulina la 14.6 km - Trambulina - Valea  Stramba.
- Judetul Harghita

Obiective turistice vecine


Piatra Potcoavei
Piatra Potcoavei la 0.71 km
GR0601 Piatra Potcoavei
Paraul Sec
Paraul Sec la 1.54 km
GR2654 Paraul Sec Muntii Hasmas
Varful Hasmasul Mare
Varful Hasmasul Mare la 2.53 km
GR0597 Varful Hasmasul Mare
Ciofronca
Ciofronca la 2.98 km
GR0598 Ciofronca
La Bechet
La Bechet
La 8 km fata de statiunea Lacu Rosu, Bicajelul se apropie de peretii Ghilcosului si ai Bechetului, care spera sa opreasca inaintarea paraului.
Piatra Cherecului
Piatra Cherecului la 4.87 km
GR2653 Piatra Cherecului
Piatra Ciobanului
Piatra Ciobanului la 5.26 km
GR0004 Piatra Ciobanului Muntii Hasmas

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Poiana Alba in noiembrie - Chiar daca initial eu am fost cel care a incercat sa miste piatra care ascundea geocutia, din cauza ca aceasta nu s-a miscat, am inceput sa caut in alta parte...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.