Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Piatra Colibei - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Piatra Colibei

Unde este Piatra Colibei?

Piatra Colibei

...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Paraul Talharului Izvor Poarta Piatra Colibei Foisor Piatra Colibei Piatra Colibei. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Colibei! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Piatra Colibei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra Colibei?
Baile sarate de la stufaris Lueta. La 6.1 km. Alte denumiri sunt Baile Negre, respectiv Baile Balazs Jozsef.
Hanul Suparatoarea Nevestelor Lueta. Denumirea in limba maghiara este Asszony-bosszanto csarda.
Ruinele forjei Vlahita. Ciocanul hidraulic pentru prelucrarea fierului, construit aici, a functionat pana in anii 1990.
Izvorul de apa minerala Bradul Rotund Minele Lueta. Gura de mina Baile Harghita. Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual. (geoascunzis)
Muzeul scolar Minele Lueta. Muzeul scolar de la Minele Lueta apartine de Centrul Scolar Gabor Aron. (geoascunzis)
Izvorul Piricske Muntii Harghita. Izvorul Piricske - Acest drum m-a intrigat de multa vreme. (obiectiv turistic cu geocutie) Parcul de aventura Balu Harghita Bai.  Jocurile sunt accesibile atat pentru copii cat ║i pentru adul■i. La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. (obiectiv interesant cu geocutie)
Vallato Harghita-Bai. La 8.4 km. Izvoarele statiunii Harghita-Bai - Pentru ziua de azi nu ne-am propus nimic deosebit. Partia Csipike Harghita-Bai. Izvorul Piricske si Partia Csipike - Harghita-Bai. Partia Csipike - Harghita-Bai - Vin de 8 ani in zona, cunosteam izvoarele Vallato si Csipike, dar nu stiam de acesta, desi e foarte aproape de partia mica.

Piatra Colibei in limba maghiara - magyarul: Kalibßsk§

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Piatra Colibei - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Eskimo's Friend: The Birdie - Am scos azi din geocutie TB Eskimo's Friend: The Birdie...
 • Inlocuire cutie temporara la Piatra Colibei - Am vizitat astazi geocutia Piatra Colibei...
 • Am gasit - ...
 • Gasit in februarie - Inca era zapada...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Colibei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Piatra Soimului
Piatra Soimului
Ajuns la fata locului, am salutat un localnic, care tocmai a trecut pe langa mine.
Cascada Surduc
Cascada Surduc
Partea vaii Varghisului, denumita Surduc, se afla la est de orasul Vlahita, intre Culmea Stejarului si Dealul Fagul Surducului.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.