Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Pasul Ghimes - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Izvorul Trotusului (Lunca de Sus), judetul Harghita

Unde este Pasul Ghimes?

Zona Ghimesului incepe de la Pasul Ghimes, de sub varful Viscol. Aici atinge punctul sau culminant drumul 12A care vine de la Miercurea Ciuc si ne duce spre Defileul Ghimesului. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pasul Ghimes Odihna Casa. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pasul Ghimes! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pasul Ghimes si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Pasul Ghimes?
Izvorul principal al Trotusului. (obiectiv turistic cu geocutie) Baile Barzava. Zona are o flora si fauna bogata.
Biserica romano-catolica din Nicolesti Frumoasa. (atractie turistica si geocutie) Biserica catolica Sfantul Stefan Nadejdea. Prima biserica a localitatii Nadejdea, o capela romano-catolica, a fost construita in 1514, din donatia familiei Bernáld. (geoascunzis)
Drumul Crucii Nadejdea. Calea durerii din Nadejdea a fost amenajata in anul 1933, si renovata in 2012. (geoobiectiv cu geocutie)
Viaductul Ladok. Viaductul Ladok se afla pe linia de cale ferata 501.
Biserica catolica Mihaileni. Mihaileni este vestit pentru Legile satesti adoptate in 1622 si 1639.
Viaductul Caracau Livez-Ciuc. Look for the cache under the grandiose silhouette of this concrete rainbow, the Caracau viaduct.
In limba maghiara - magyarul: Gyimesi hágó
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Pasul Ghimes - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Pasul Ghimes - In locul descris al ascunzisului, am gasit doar o piatra...
 • Trasee de drumetie prin Pasul Ghimes - Iatã douã trasee de drumeție în circuit, având Pasul Ghimeș ca punct de tranzit, și care trec și pe la câteva alte geoascunzișuri: - https://www...
 • Cutia din Pasul Ghimes inca mai exista - De la Trekkingclub am aflat cã în Pasul Ghimeș încã existã ascunsã o cutie...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pasul Ghimes? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Manastirea Fagetel
Aflata sub Pasul Ghimeș, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine, interesant prin aspectul arhitectural si prin istoric, un loc de reculegere spirituala, dar si un punct de plecare-sosire pentru cateva trasee de drumeție prin Muntii Ciucului sau ai Hasmasului.
Muntele Paganul la 1.68 km
GR0279 Muntele Paganul
Biserica ortodoxa
Fagetel este un sat al comunei Frumoasa, desi il desparte un munte de restul comunei, fiind situat de cealaltã parte a Pasului Ghimes, in Valea Trotușului, nu foarte departe de izvoarele acestuia.
Muntele Frumos la 3.08 km
GR0183 Muntele Frumos

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Mobilier si decoratiuni preturi promotionale. Mobila living, coltare si canapele, dormitoare, mobila dining, mese si scaune, saltele si somiere, mobila pentru depozitare, mobila copii, mobila hol, bucatarei, produse pentru baie, si mobilier pentru gradina.
Mobilier decoratiuni preturi promotionale

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.