Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Pasul Ferto - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Liban (Suseni), judetul Harghita

Unde este Pasul Ferto?

Din parcarea de langa izvor, portiunea mai lata a drumului potrivita pentru a lasa masina, intra in padure. Din cauza padurii dense s-ar putea sa ai semnal mai slab la gps. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cariera de piatra Izvor de apa minerala Pasul Ferto Broasca Izvor Indicatoare ruginite. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pasul Ferto! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pasul Ferto si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Pasul Ferto?
(obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Mica a Bufnitei Harghita-Bai. La 6.8 km. Harghita Racu. (obiectiv turistic cu geocutie) Muntele Mihai. (punct de interes turistic cu geocutie) Cetatea Racu. Probabil o fortificatie din perioada Latene, folosit - conform vestigiilor arheologice - si in secolul I, apoi, dupa o perioada de intrerupere si in evul mediu timpuriu. (obiectiv interesant cu geocutie)
Sicasau. In limba maghiara - magyarul: Pucsek Jani ládája a Fertő-nyeregben
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Pasul Ferto - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Peste Pasul Ferto in luna iulie - Am gasit geocutia ascunsa langa Pasul Ferto, in timpul unei ture, cu ocazia caruia am trecut dinspre localitatea Madaras Ciuc spre Izvoare, dupa care am urcat pe varful Harghita Madaras...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pasul Ferto? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Via ferrata Pericolul Caprei
Pericolul Caprei este primul traseu de via ferrata din Secuime.
Varful Harghita Madaras
Harghita Madaras este una dintre cele mai populare partii de schi din Transilvania.
Piatra Mesei la 5.95 km
GR0276 Piatra Mesei Carta
Cascada Paraului Saritor
Micul platou format sub varful Harghita Madaras, format aici in timpul activitatii vulcanice confera locului un aspect in trepte.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Descopera perfectiunea si eleganta designului italian. Vase si capace WC, lavoare, bideuri, cazi baie freestanding Hatria discount. Pentru 10% extra reducere adauga in cos voucher hatria10 pentru produsele Hatria.
Vase WC lavoare bideuri cazi baie freestanding discount

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.