Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Ciba (Miercurea Ciuc), judetul Harghita

Panorama Ciucului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Panorama Ciucului

Panorama Ciucului

Inainte de intrarea in orasul Miercurea Ciuc dinspre Odorheiu Secuiesc, dupa intersectia catre localitatea Ciba, luand-o catre stanga pe drumul pietruit catre biserica romano-catolica de pe deal, puteti avea parte de panorama deosebita a Depresiunii Ciucului...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Panorama Ciucului:

Harghita Sud
Harghita Sud
Sumuleul Mare
Sumuleul Mare
Curcubeu
Curcubeu
Trecatoarea Oltului de la Jigodin
Trecatoarea Oltului de la Jigodin

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Panorama Ciucului.

Cautati geoascunzisul Panorama Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Baile Miercurea Ciuc la 4.54 km - * Patinoarul Vakar Lajos la 4.79 km - * Cetatea Miko Miercurea Ciuc la 5.01 km - Cetatea Mikó se afla in centrul administrativ vechi al orasului Miercurea Ciuc. * Basorelieful palpabil la 6.25 km - Basorelieful palpabil Sumuleu Ciuc se afla vizavi de biserica franciscana, in parcarea amenajata de pe cealalta parte a drumului. * Baia Calugarilor la 6.52 km - Pe locul unde are loc pelerinajul de sambata de Rusalii la care participa sute de mii de unguri catolici, in Sumuleu-Ciuc, pe teritoriul din spatele catedralei si manastirii se afla mai multe izvoare de ape minerale. * Cimitirul vechi din Jigodin la 6.56 km - Cimitirul vechi din Jigodin, Miercurea Ciuc. * Capela romano-catolica din Delnita la 7.12 km - Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. * Coasta Pietroasa la 7.32 km - * Pasul Tolvajos la 7.74 km - * Mofeta la 8.14 km - Mofeta - Harghita-Bai. * Capela de pe muntele Bogat la 8.6 km - Vatra satului Racu este pe lunca Oltului, pe malul stang, la o altitudine de 786 m, pe traseul DN 12, la 11 km nord de Miercurea-Ciuc. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Nimanui
Lacul Nimanui
Putini stiu, dar langa Miercurea Ciuc se afla un lac destul de mare.
Izvorul Lina
Izvorul Lina la 2.92 km
GR0628 Izvorul Lina
Fantana Fontana
Fantana Fontana
In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa.
Cetatea Ciceu
Cetatea Ciceu la 3.72 km
GR0082 Cetatea Ciceu
Ciotul plopului negru
Ciotul plopului negru
In Toplita-Ciuc, suburbia orasului Miercurea Ciuc, la aprox.
Conacul Lazar
Conacul Lazar
Conacul Lazar - Toplita-Ciuc, Miercurea Ciuc.
Biserica catolica
Biserica catolica la 4.61 km
GR3154 Biserica catolica Toplita-Ciuc

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare...
 • Foarte frumos loc de belvedere - Cel mai mult mi-a placut cum se vede spre Sumuleu Ciuc...
 • Mareszka 2 GeoKret - Am pus in geocutie un GeoKret, Mareszka 2...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.