Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Ocland - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Ocland

Ocland

Ocland se intinde pe malul stang al raului Homorodul Mic, la altitudinea de 515-520 m langa drumul judetean 132...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Ocland:

1297
1297
1301
1301
Gutui
Gutui
Turnul de la intrare
Turnul de la intrare

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Ocland.

Cautati geoascunzisul Ocland si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Baile Dungo la 1.86 km - * Craciunel la 2.39 km - Craciunel se intinde in valea paraului Homorodul Mic, la o distanta de 1 km spre nord de centrul comunei, Ocland, la o altitudine de cca. * Cetatea Jimbor la 6.35 km - Jimbor (Székelyzsombor, Sommerburg) se gaseste la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa. * Parcul Victor Roman la 7.34 km - * Fortificatiile din Padurea Rica la 9.17 km - Pe varful Heghies, pe a carei panta se intinde padurea Boldi, se gasesc ruinele cetatii Attila, respectiv cetatea Réka, care alcatuiesc ansamblul fortificatiilor din padurea Rica. * Surducul Varghisului la 11.44 km - La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali. * Batranul Carpatilor la 11.45 km - Batranul Carpatilor - Mercheasa. * Refugiu montan la 11.52 km - * Locul fosilifer Carhaga la 12.76 km - * Piatra Likasko la 13.03 km - In Secuime, gasim formatiuni naturale denumite Likaskő (Piatra cu Gaura), in mai multe locuri. * Biserica reformata din Talisoara la 14.18 km - Biserica reformata din Talisoara (comuna Bradut) asa cum arata azi a fost construita in anul 1858, luand locul alteia mai vechi, de prin sec. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Popasul pasarilor
Popasul pasarilor la 3.63 km
GR1511 Popasul pasarilor Sanpaul
Ruinele cetatii Kustaly
Ruinele cetatii Kustaly
Pornind spre stanga drumului judetean (spre sud), dupa o plimbare de aproximativ 50 de minute ajungem la cetatea Kustaly.
Biserica unitariana
Biserica unitariana la 8.31 km
GR2563 Biserica unitariana Martinis
Mormantul reginei Reka
Mormantul reginei Reka
Conform unei legende secuiesti locale, pe valea paraului Rica/Rika, sub culmea pe care se afla Cetatea Reka, sub o stanca de calcar, se afla mormantul reginei Reka.
Ruinele cetatii Reka
Ruinele cetatii Reka la 8.9 km
GR2403 Ruinele cetatii Reka
Lacurile de langa Varghis
Lacurile de langa Varghis
Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica.
Piatra Ejtoko
Piatra Ejtoko la 10.04 km
GR0560 Piatra Ejtoko

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Un ascunziş foarte bun - Am găsit şi această geocutie...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.