Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Muntele Paganul - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Izvorul Trotusului (Lunca de Sus), judetul Harghita

Unde este Muntele Paganul?

Muntele Paganul Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Se apropie ploaia Pasul Ghimes 4941 Camp cu flori 4945 Muntele Paganul 1 Muntele Paganul 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muntele Paganul! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Muntele Paganul si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Muntele Paganul?
Muntele Mic Frumoasa. La 4.1 km. Biserica ortodoxa Fagetel. La 4.2 km. Fagetel este un sat al comunei Frumoasa, desi il desparte un munte de restul comunei, fiind situat de cealaltă parte a Pasului Ghimes, in Valea Trotușului, nu foarte departe de izvoarele acestuia. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica catolica Sfantul Stefan Nadejdea. La 5.4 km. Prima biserica a localitatii Nadejdea, o capela romano-catolica, a fost construita in 1514, din donatia familiei Bernáld. (geoascunzis)
Drumul Crucii Nadejdea. Calea durerii din Nadejdea a fost amenajata in anul 1933, si renovata in 2012. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica catolica Mihaileni. Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu.
Biserica romano-catolica din Nicolesti Frumoasa. La 1,5 km de centrul Frumoasei, pe DN 12A dintre Onesti si Miercurea Ciuc, se afla centrul parohial Sf. (geoascunzis)
Viaductul Caracau Livez-Ciuc. Look for the cache under the grandiose silhouette of this concrete rainbow, the Caracau viaduct.
Baile Barzava. Zona are o flora si fauna bogata.
Viaductul feroviar Caracau Livezi-Ciuc. Se afla pe tronsonul de cale ferata Miercurea Ciuc - Ghimes, in perimetrul comunei Mihaileni, intre localitatile Livezi-Ciuc si Nadejdea.
Viaductul Ladok. Viaductul Ladok se afla pe linia de cale ferata 501.
In limba maghiara - magyarul: Pogány-havas
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Muntele Paganul - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Schimbare la fata a ascunzisului de pe Mt. Paganul - Beneficiind de indicațiile - de ultimă oră - ale trekkingklub, cum că arborele la rădăcina căruia ar fi ascunzișul a fost tăiat - perfect adevărat -, am găsit destul de repede cutia, bine camuflată și în bună stare...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muntele Paganul? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Pasul Ghimes
Zona Ghimesului incepe de la Pasul Ghimes, de sub varful Viscol.
Cetatea de pamant uitata la 2.25 km
GR0322 Cetatea de pamant uitata
Manastirea Fagetel
Aflata sub Pasul Ghimeș, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine, interesant prin aspectul arhitectural si prin istoric, un loc de reculegere spirituala, dar si un punct de plecare-sosire pentru cateva trasee de drumeție prin Muntii Ciucului sau ai Hasmasului.
Lacul de baraj Frumoasa la 2.94 km
GR0672 Lacul de baraj Frumoasa

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.