Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Muntele Frumos - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Poza Muntele Frumos

Unde este Muntele Frumos?

Muntele Frumos

...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Panorama de pe Muntele Frumos (1) Panorama de pe Muntele Frumos (2) Panorama de pe Muntele Frumos (3) Capela actuala de pe Muntele Frumos Capela actuala - usa Capela actuala - interior (1) Capela actuala - interior (2) Capela actuala - interior (3) Capela actuala - interior (4) Cruce metalica langa capela. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muntele Frumos! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Muntele Frumos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Muntele Frumos?
Viaductul feroviar Caracau. A fost dat in folosinta la 18 octombrie 1897. (obiectiv interesant cu geocutie)
Lacul de baraj Frumoasa. Lacul Frumoasa - Mai bine mai ascunsa, decat prea expusa. (obiectiv turistic cu geocutie) Baile Cibre. Aici se afla un loc cu un farmec aparte, Baile Cibre, recent renovate. Din nou la Baile Cibre; noul ascunzis este gol! - Lamuriti, in urma lecturii precizarilor facute de Trekkingklub, unde se afla ascunzisul, am cercetat cu mult sarg locul cu pricina, dar, ca si injtaia data (cand am cautat insa in alta parte), tot fara succes.
Troita cu palarie. Un ascunzis ingenios si un nou obiectiv pe Drumul Muntelui - In iunie 2013 am ascuns in acest loc o geocutie, ascunzisul fiind chiar in palaria troitei. (atractie turistica si geocutie) Crucea de pe Plaiul Ugra. Veverita contra sau pro geotrekking - Probabil vreo veveriț„ a deschis cutiuța confundând-o cu o . (atractie turistica si geocutie) Biserica catolica Sfantul Stefan. Prima biserica a localitatii Nadejdea, o capela romano-catolica, a fost construita in 1514, din donatia familiei BernŠld.
Valea Boros. Valea Boros este unul dintre satele comunei Lunca de Jos, avandu-si casele insirate de-a lungul vaii cu nume omonim. Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi.
Muntele Mic. La 7.2 km. O noua cutie intr-un loc nou - Am primit urmatoarea instiintare de pe . Drumul Crucii. Calea durerii din Nadejdea a fost amenajata in anul 1933, si renovata in 2012.
Valea Intunecoasa. Valea Intunecoasa este un sat apartinand comunei Lunca de Jos.
Capela Sfanta Elena. Izvorul geografic al Trotusului. Iarna nu-i ca vara - Mulțumesc pentru consolidarea ascunzișului. Biserica catolica. Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. Ascunzisul de la biserica din Mihaileni - Acoperisului de scandura de la podul intrarii de la biserica a fost renovat.
Muntele Cad. Este granita naturala dintre bazinele Ciucul de Mijloc si Ciucul de Sus.
Biserica romano-catolica din Nicolesti. La 1,5 km de centrul Frumoasei, pe DN 12A dintre Onesti si Miercurea Ciuc, se afla centrul parohial Sf. Dupa ce am sarit gardul inutil - Fotografiind cladirea de langa biserica, am pornit in directia gresita, astfel incat la un moment dat a trebuit sa sar peste un gard, sa inconjor cladirea, pana sa ajung in interiorul curtii bisericii.
Varful Colos. Colos este un varf remarcabil de 1246 m, aflat pe interfluviul Fisag-Olt al Muntilor Ciucului. Scuze si multumiri - Mulțumirile sunt pentru c„ ai reamenajat ascunzișul cu o cutie nou„.

Muntele Frumos in limba maghiara - magyarul: Szťphavas

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Muntele Frumos - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Intamplari noi pe Muntele Frumos - Am gasit usor cutia, aflata in buna stare, carnetelul fiind putin umed, iar pixul, la inceput, incapatanat; cred ca am fost gasitorii nr...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muntele Frumos? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Manastirea Fagetel
Manastirea Fagetel
Aflata sub Pasul Ghimes, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine.
Pasul Ghimes
Pasul Ghimes
Zona Ghimesului incepe de la Pasul Ghimes, de sub varful Viscol.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.