Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Comiat (Lunca de Sus), judetul Harghita

Muntele Frumos - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Muntele Frumos

Muntele Frumos

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Muntele Frumos:

Panorama de pe Muntele Frumos (2)
Panorama de pe Muntele Frumos (2)
Panorama de pe Muntele Frumos (3)
Panorama de pe Muntele Frumos (3)
Capela actuala de pe Muntele Frumos
Capela actuala de pe Muntele Frumos
Capela actuala - usa
Capela actuala - usa

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muntele Frumos.

Cautati geoascunzisul Muntele Frumos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Pasul Ghimes la 3.08 km - Zona Ghimesului incepe de la Pasul Ghimes, de sub varful Viscol. * Baile Cibre la 6.22 km - La jumatatea drumului dintre Mihaileni si Frumoasa a existat, pana la ultima invazie tatareasca din secolul al XVII-lea, un sat numit Cibrefalva. * Muntele Mic la 7.24 km - * Biserica catolica la 8.16 km - Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. * Baile Barzava la 9.42 km - Baile Barzava se situeaza la est de satul Barzava, langa paraul cu acelasi nume. * Capela catolica Band la 11.77 km - La gura paraului Band, afluent de stanga al Vaii Reci, nu departe de varsarea acesteia in Trotus, se afla un grup de case ce formeaza catunul Band al Satului Valea Rece. * Capela romano-catolica din Delnita la 12.5 km - Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. * Varful Nascalat la 12.66 km - * Turnul Ciuntit la 14.31 km - Turnul Ciuntit este declarat monument conform registrului monumentelor judetului Harghita din 1992, este un interesant vestigiu arhitectonic al Ciucului de Sus. * Baile Dugas la 14.46 km - Baile Dugas se afla langa localitatea Danesti. * Gorodisul la 14.59 km - De pe varful acoperit cu pasuni al Gorodisului, avem o panorama deosebita asupra comunei Sandominic, lacul de decantare din apropiere si muntele Hasmasul Mare. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Manastirea Fagetel
Manastirea Fagetel
Aflata sub Pasul Ghimeș, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine, interesant prin aspectul arhitectural si prin istoric, un loc de reculegere spirituala, dar si un punct de plecare-sosire pentru cateva trasee de drumeție prin Muntii Ciucului sau ai Hasmasului.
Muntele Paganul
Muntele Paganul la 3.2 km
GR0279 Muntele Paganul
Biserica ortodoxa
Biserica ortodoxa
Fagetel este un sat al comunei Frumoasa, desi il desparte un munte de restul comunei, fiind situat de cealalt„ parte a Pasului Ghimes, in Valea Trotușului, nu foarte departe de izvoarele acestuia.
Viaductul Mina
Viaductul Mina
Viaductul Mina a fost construit peste paraul Mina, pe linia de cale ferata 501 Miercurea Ciuc - Ghimes, langa satul Valea Garbea, apartinand comunei Lunca de Sus.
Viaductul Ladok
Viaductul Ladok
Viaductul Ladok se afla pe linia de cale ferata 501.
Cetatea de pamant uitata
Cetatea de pamant uitata la 4.68 km
GR0322 Cetatea de pamant uitata
Lunca de Sus
Lunca de Sus la 4.78 km
GR0184 Lunca de Sus

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Intamplari noi pe Muntele Frumos - Am gasit usor cutia, aflata in buna stare, carnetelul fiind putin umed, iar pixul, la inceput, incapatanat; cred ca am fost gasitorii nr...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.