Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Misentea - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Misentea (Leliceni), judetul Harghita

Unde este Misentea?

Misentea se afla in valea paraului Misentea la 8 km de Miercurea-Ciuc, pe traseul DJ 123B, la altitudinea medie de 758 m. Este una din cele mai vechi asezari din Ciuc, datand din secolele XII-XIII. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Intrare Trei frati Culori in geam Cruci 1497 1498 Culori Intrare Poarta laterala. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Misentea! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Misentea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Misentea?
Teiul de 500 de ani din Leliceni. Teiul de langa biserica comunei Leliceni a fost plantat probabil in prima parte a anilor 1500. (geoascunzis)
Izvorul Fabricii de Tigle Sancraieni. Cel mai popular izvor al satului este cel de langa drumul principal al localitatii, din fata fostei fabricii de tigla.
Izvorul Andras Pista Sancraieni. Fantana cu apa minerala András Pista - Borsáros, Sancraieni. (geoobiectiv cu geocutie)
Borsaros. Zona de protectia naturii Borsáros se afla pe malul drept al Oltului, la altitudinea de 651 m, pe teritoriul comunei Sancraieni, in stanga drumului spre Sansimion.
Monumentul Pictura Sangeroasa Leliceni. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica catolica fortificata Bancu. Bancu se afla la 17 km de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Fisag, la sud de Ciucsangeorgiu cu care s-a contopit. (geoascunzis)
Stalp comemorativ cu cruce Santimbru. Pe stalp se vad urme de avarieri si reparatii anterioare, sfarsitul textului inscriptionat este distrus.
Biserica catolica Sfantul Emeric Santimbru. In limba maghiara - magyarul: Katolikus templom Csíkmindszent
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Misentea - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • La Misentea, prin poarta laterala - Am gasit poarta (principala) inchisa, dar facand turul incintei am descoperit poarta laterala (vezi foto) deschisa, asa ca am putut vizita, atat curtea, cat mai ales frumosul interior...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Misentea? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Capul Fagului la 1.28 km
GR2575 Capul Fagului
Hosasau
Hosasau este un catun montan aflat in valea paraului Hosasau, la 6,3 km de Fitod prin valea paraului pe drum forestier.
Capela Xantusz
Capela Xantusz se afla la mijlocul distantei dintre Fitod si Hosasau, la marginea padurii, in valea paraului Hosasau.
Cotormani
Cotormani, satul ascuns.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Paturi cu somiera, paturi cu lada de depozitare, tapitate promotie, de calitate premium. Paturi in culori de gri, maro, negru si crem. Pentru un somn linistit, ca sa-ti incepi ziua bine.
Paturi somiera lada depozitare promotie

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.