Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lazaresti - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Atractie culturala istorica(imagine generica atractii culturale, istorice)

Unde este Lazaresti?

Lazaresti mult timp a fost satul cel mai sudic al Ciucului de Jos. Se aseaza la punctul de intalnire ale paraurilor Tusnad si Hi, la numai 3 km de Cozmeni. Apartine de comuna Sanmartin (6 km).

Locuitorii satului au fost pietrari renumiti. Ca dovada, in Lazaresti intalnim si astazi numeroase cruci din piatra, precum si case si stalpi facute din piatra sculptata. Trecerea in valea Uzului se face prin pasul Rugat.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lazaresti! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lazaresti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lazaresti?
Mlastina Csemo Vrabia. (obiectiv turistic cu geocutie) Baile Fantana Sarata. Prezentam pe scurt istoria recenta a bailor pentru a intelege dezamagirea la vederea starii actuale. A doua oara - Am trecut de mai multe ori in ultima vreme pe langa Baile Fantana Sarata, azi fiind a doua oara cand caut aceasta geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica catolica Cetatuia. Satul Cetatuia se afla la sud de Sansimion, pe terasa din stanga Oltului, la o altitudine de 662 m, la 18 km sud de Miercurea-Ciuc. Comoara din curtea bisericii - Am avut noroc, poarta exterioara fiind deschisa, sa intru in curtea interioara a bisericii. (geoascunzis)
Varful Cetatii I Baile Tusnad. La 6.5 km. Varful Cetatii - Baile Tusnad. Am pierdut o lupta - A doua "batalie" de la Varful Cetatii a fost din pacate o infrangere.
(obiectiv turistic cu geocutie)

Lazaresti in limba maghiara - magyarul: Római katolikus templom Lázárfalva

Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lazaresti - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Nu am gasit nimic - Coordonatele duc langa o biserica veche, langa cea noua...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lazaresti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Muzeul de apa minerala Tusnad
Muzeul de apa minerala Tusnad
Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului.
Baile Lazaresti
Baile Lazaresti la 1.98 km
GR0474 Baile Lazaresti

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.