Lazaresti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Lazaresti (Cozmeni), judetul Harghita

Lazaresti

Lazaresti mult timp a fost satul cel mai sudic al Ciucului de Jos. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lazaresti.

Cautati geoascunzisul Lazaresti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
9363 Cozmeni. Cozmeni este vestita ca fiind una cu cea mai veche Lege sateasca (1608). 10117 Apa minerala Julis. Apa minerala Julis se afla in partea de est a satului Tusnadu Nou, langa strada care duce spre gara. 11144 Monumentul si cimitirul din Pasul Casin. Pasul Casin sau Nyerghes face legatura intre Muntii Bodoc si Muntii Ciucului, despartind, totodata, bazinul Oltului de cel a Raului Negru, afluent tot al Oltului. 12924 Mlastina Benes. Mlastina Benes, Vrabia. 13452 Mlastina Valea de Mijloc. 14918 Mlastina Csemo. 17791 Izvorul de apa minerala. 18878 Baile Fantana Sarata. Starea actuala a bailor este deplorabila, mai toate amenajarile fiind aproape distruse sau cu un aspect jalnic, la care se adauga mizeria lasata de autoturistii ce mai opresc aici pentru popas. 20256 Biserica catolica. Satul Cetatuia se afla la sud de Sansimion, pe terasa din stanga Oltului, la o altitudine de 662 m, la 18 km sud de Miercurea-Ciuc. 20467 Varful Cetatii I.. Varful Cetatii. 20655 Apa Rosie. 21016 Izvorul Alsotiszastovi. 21230 Fortificatia de pe Varful Cetatii. Fortificatia de pe Varful Cetatii este cea mai mare ruina de cetate din zona Ciucului. 21474 Varful Cetatii II.. Varful Cetatii II. 22043 Izvorul Varvapai. Izvorul Varvapai se afla in apropierea traseului turistic marcat cu banda albastra, pe partea stanga a potecii care urca pe Varful Cetatii.
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Muzeul de apa minerala Tusnad
Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului.
Baile Lazaresti la 1.98 km
GR0474 Baile Lazaresti
Baile Soszekfurdo la 2.19 km
GR0443 Baile Soszekfurdo
Campul cu mesteceni la 2.53 km. Campul cu mesteceni, sau Mlastina Nyirkert - Tusnad.
Apa minerala Alszeg
Fantana cu apa minerala Alszeg a fost amenajata in anul 1960, in partea de vest a satului Tusnad.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Nu am gasit nimic - Coordonatele duc langa o biserica veche, langa cea noua...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.