Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lavanda - Galautas - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Galautas, judetul Harghita

Unde este Lavanda - Galautas?

La gradina de lavanda din Galautas, oaza de liniste si relaxare, se poate ajunge pe strada Delut sau Brazilor. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lavanda Galautas! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lavanda - Galautas si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Lavanda Galautas?
Pompa veche Ditrau. Grota Ursilor Borsec. Grota Ursilor este o formatiune naturala cu stanci uriase si fisuri adanci. (geoascunzis)
Cariera de travertin Borsec. (atractie turistica si geocutie) Mesteacanul pitic Borsec. Mesteacanul pitic, Betula Humilis, este o planta ocrotita, deoarece este pe cale de disparitie.
Baia Traditionala Poiana Zanelor Borsec. Azi este folosita cu placere, atat de turisti, cat si de catre localnici. (obiectiv interesant cu geocutie)
In limba maghiara - magyarul: Levendula Galócás
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Galautas
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lavanda - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns in Galautas si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lavanda? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Podul acoperit Urmanczy la 3.4 km
GR0312 Podul acoperit Urmanczy Toplita
Cascada de apa termala la 4.58 km
GR2594 Cascada de apa termala Toplita
Strandul Banffy
Strandul Banffy din Toplita se afla la 654 m deasupra nivelului marii la circa 2-3 metrii de raul Mures.
Cimitirul eroilor la 5.08 km
GR0318 Cimitirul eroilor Zencani

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Unelte de mana si scule electrice profesionale cu mega reduceri. Accesorii scule electrice, unelte si scule de mana, carucioare de scule si accesorii, unelte si accesorii lipire-brazare, unelte si accesorii vopsit, organizatoare unelte si scule, unelte de taiat.

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.