Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Oltului - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Covacipeter ( Gheorgheni), judetul Harghita

Unde este Izvorul Oltului?

Izvorul geografic al Oltului Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Saua Loc Spre Sipos Stana Intersectie Covacipeter Proprietate privata Bisericuta Indicator Izvorul Oltului Izvorul Oltului Hasmasu Mare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Oltului! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Oltului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Oltului?
Piatra Potcoavei. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Trambulina sarituri schi Valea Stramba. La 8 km. Odinioara au fost organizate aici campionate nationale, chiar si concursuri internationale. (obiectiv interesant cu geocutie)
Capela Sfanta Ana Gheorgheni. In limba maghiara - magyarul: Olt forrás
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Izvorul Oltului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Oltului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Fantana Cerbul
Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni.
Ciofronca la 4.69 km
GR0598 Ciofronca
Pestera Sugau
Pestera Sugau este o rezervatie speologica, care se afla in muntele Sipos, muntii Giurgeului, la nord de localitatea Voslobeni.
Izvorul Muresului
Pornim de langa gara statiunii Izvoru Muresului si urmarim traseul marcat cu cruce rosie.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Baterii si accesorii baie. Baterii lavoar, cada si dus, coloane si sisteme de dus reduceri pret. Amenajeaza o baie moderna cu tehnologie inovatoare, cu articole de baie Kludi.
Baterie lavoar cada dus reduceri pret

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.